gulmeksanayakisiyor
"bekleyeceğim elbette gelişini, yaşamak başka nedir ?"

Yorumlar

mistletoe🍃
gelecek olan çoktan gelirdi desem miii, demesem mii ?
gulmeksanayakisiyor
sevdin mi beklersin belki çok düşük bir şans belki imkansız ama sevince insan bekliyor. belki bir mesaj belki bir emoji en ufak bir işaret anlam olsun sevenin yüreğinden gitmiyor adı gerçekten bir anda gitseydi onu hiç sevmedigin kendini kandirdigin belli olurdu. İşte hayat bu yüzden o senden uzak ayrı olsada sevdin mi başkasını görmez gözün.
mistletoe🍃
@gulmeksanayakisiyor biri seni seviyorsa, sana çıkan tüm yolları kapamaz.
ondan haber alabilmene müsade eder. ama tüm kapıları kapadıysa geri dönüşü yoktur. pişmanlık duyup geri dönme ihtimalini, seni kapı dışarı ederek bitirir ki dönemesin.
gulmeksanayakisiyor
öyle net bir şekilde ifade etmişsin ki beni tanıyan insan bu kadar yapamıyor. daha önce hiç konuşmuşmuyduk. evet her yerden engelledi . şunu soruyorum kendime bu ilişkinin baslamasi için bu kadar çok şey yapan bu kadar çok kararlı bir insan onun sevgisinin gerçek olduğuna inanmamış olsam bu kadar çok onu sevebilirmiydim. o benim onu gerçekten sevdiğimi hissetmemiş olsa bana bu kadar güvenebilirmiydi. bazı anlamakta güçlük çekiyorum siz bayanlar karşınızdaki insandan ne bekliyorsun uz. benim için bir insanın beni gerçekten çok sevdiği duygusu oturduysa içime hiçbir şeyi gözüm görmez belki ekonomi k olarak çok kötü veya çok iyi hiçbiri umrunuzdq olmaz önemli olan sadece sevgi. eğer kendinize sırf onu uzmemrk için bazı şeylere göz yumuyorsaniz unutmayın ki onu çok sevdiğiniz içindir. .