DİŞ TELİ SORUNSALI

pikaccu
pikaccu @pikaccu
selam arkadaşlar, ben uzun zamandır diş teli taktırmayı düşünüyorum ama malum fiyatlar bi hayli uçuk. özel bi kliniğe gitmek yerine fakültedeki diş hastanesinde taktırsam fiyatta farklılık olur mu acaba, daha mı uygundur fiyatı? özellikle diş hekimliğinde okuyan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim gerçekten. allah aşkına beni bi aydınlatın şu konuda :-)

Cevaplar

Uyku
Uyku @heycorc
@kremsanti haklı ama 6 - 10 sene biraz fazla gibi. tabi bu olay tamamen senin bakımına ve kemik yapına bağlı. benimkiler tabiri caizse balık gibi oynadığı için, hele bir ara doktor not alırken tekrar dişlerimi göstermemi istemişti ve ee şimdiden düzelmiş bu tekrar otur demişti.
doktorum kadındı ve onun elinde büyümüş gibi oldum 2 - 3 sene. tabi ben sadece tel tedavisi görmedim. fakültede girmediğim bölüm kalmamıştı neredeyse. damak yapımdan dolayı uzun bir süre aparey tedavisi görmüştüm. 6 - 7 seneye yakın mücadelem olmuştu. bir gün tekrar gittiğimde onu bulamadım. ablası veya kardeşi sanırım doğalgaz zehirlenmesinden vefat etmişti. adı canan yerlikaya idi (ulaşabileceğim bir kanal paylaşan olursa çok sevinirim). gerçekten profesyonel ve işini incelikle yapan başarılı bir doktordu. aklıma geldi söyleyeyim dedim...