fridakahlo
diego rivera’ma..

seni sevmeye başlayalı çok uzun

zaman oldu. küçük bir kız çocuğu idim, seni sevmeye başladığımda. şimdi ise bedeni çürümeye başlayan yaşlı bir kadınım. bütün bedenler çürüyor aslında diego’m. eskiyor bütün bedenler.

ama acı çeken yüreği var ise bir bedenin, daha hızlı çürüyor o beden. benim acı çeken bir yüreğim var diego. seni sevmeye başladığım o günden beri, acı çeken bir yüreğim var.

beni anlamadın demeyeceğim. beni anladın. zaten en dayanılmaz acı buydu. sen beni anladın. anladığın halde canımı yaktın diego…

Yorumlar

fridakahlo
birseyler arastirmayi sevdgini yazmissin gonderinde hayatini ogren derim kadinin filmi baya etkilemisti sonra yazılarını okudum diego'ya mektuplar seviyorm ya
bu da yazdigi bi mektuptan alinti :)
fridakahlo
olabilir.populer kültürde yer edinmis bir hatundur kendileri severim :)
fridakahlo
diego bi cok kadinla ilişki yasadi friadayla mektuplarinda hislerini anlatıyor zaten.ablasiyla olan iliskisinde ablasini cok suclamadi .diego'nun yapisini biliyodu zaten.filmler kultur yonunden goreceli bence interstealler'i bende izlemedm ama diger dediklerini izledim.iki zit karakteri oynamak degismiyo bence pek oyuncular icin.kendi kimliklefi degil çünkü. oyunculuğu olarak hangisi iyidi kiyasladgn zaman ?:)
fridakahlo
carl sagan i severim.o filmi duymadm ama bakarm ilk firsatta :)
frida kendini zaten " ben aşkın acının ve dervrimin kadiniyim " diye tanimlar.
fridakahlo
ben ihanet olarak görmüyorum izlerken bende bakarm izleyecek bisey bulamayinca :) koca dunyayi kendime aitmia gibi hissetmem o zamanlar :)bana ihanet gibi gelgelmiyo ya hatta cokta iyi oldu güncel tutmak icin yoksa unutulup gidecek diye korkuyorum adamin emeklerinin.
anonim
modigliani var, izlemek isterseniz.
fridakahlo
hhahahahah :)
ayıp ediyon adama yapma oyle seyler :d
adamda ışık olmasa o konumu vermezler ama bir carl etmez ama olsun varligi yeter :)
fridakahlo
o degil frida'nin sitemkar ask acisindan carl sagan'a bagladik konuyu sonucu nereye gidecek acaba hahaha :d
fridakahlo
bende kafka'nin milennasiyla takip ediyorum seni :)
fridakahlo
şiir e karşılık bende sana sarki hediye edim ^.^
until the ribbon breaks - goldfish
iyi dinlemeler :)
fridakahlo
grubun baya guzel parçaları var:)
ben one way or another sarkisina yaptiklari coverla tanidim onlari zaman buldukca dinle sarkilarini guzel is yapıyolar :)
fridakahlo
ooo benm gencligimde bu sarkiyi bilmeyeni tasliyolardi :d
fridakahlo
az izlemedm onlari aynen o zaman mtv vardi okuldam gelince kumandanin bana ait oldugu zamanlar ordaydim genelde :)anime kusagi bile vardi hey gidi hey :d
fridakahlo
ben one piece le baslamistim.tabi trtdeki sailor moon'u pokémon tarzi seyleri saymazsak :)güzel seyler var ya.hayao miyazaki var oscarli yönetmen onun yürüyen şato ve ruhlarin kaçışı adli anime filmlerini en az bes kez izlemişimdir.komsum totoro falan da var. baya meshur filmleri bi ara bak derim :)