anonim
canik başarı'da okuyan ve omü'de devam edecek olan arkadaşların dikkatine; yerleşkeleri değişmeyecektir, aynı yerleşke de omü'den gönderilen hocalar ile devam edecekler. yani herkes rahat olabilir kimse kimseyi görmeyecek.

Yorumlar

anonim
İibfyi aradi bizim arkadas omu de olacaksiniz demis dekan? kesin kaynak var mi?
anonim
bize de omüde olacaksınız denildi bu arkadaş resmi kaynak olmadan paylaşımda bulundu sanırım
anonim
aynen kaynak nedir ???
anonim
bizede çalışmalar devam ediyor denildi. bizimde isteğimiz bu yönde eğer bu haber gerçeklik payı taşıyorsa problem yok demektir.
ezrayil
sallamayalım lütfen,başarı boşaltıldı tamamen,orada devam etme gibi bir durum yok.
ezrayil
hem öyle bir mantık olabilir mi,adam inşaat mühendisliği okuyor diyelim,ondokuz mayısın kendi inşaat mühendisliği varken niye ayrıca bir inşaat mühendisliği olsun? eğer o kampüs kullanılacaksa da ondokuz mayısta olmayan bölümler için kullanılabilir.
anonim
haberlere bakmayı denerseniz, canik başarı'nın omüye devredildiğini ve "burada öğrencilerimizi okutmaya devam edeceğiz. "dendiğini görebilirsiniz.
anonim
canım haberleri okuyoruz ve anlıyoruz. omünün "bir kampüsü olarak öğrencilerimizi okutmaya devam edeceğiz" diyor yani nası hukuk fak. yada mimarlık başka yerdeyse cbünün binası omünün bi fakültesi olacak artık ne fakültesi olur bilmem
ezrayil
haberlere baktım ama sen yanlış anlamışsın kardeşim,haberde şu söyleniyor.bina omü ye devredildi ama henüz ne olarak kullanılacağı belli değil çalışmalar sürüyor.lütfen durduk yere aslı olmayan,sanki kesinmiş gibi bilgiler vermeyelim.
anonim
mühendislikten bi hoca rektörle konuşmuş. omü de alıncak dersler. kesin bilgi.