redrising
o kadar moralim bozukki, artık devamsızlık bile umrumda değil. belki devamsızlık hakkının hepsini kullanmışımdır. hayatı böyle sürdüremiyorum. bir şeyler olmalı beni tekrar yaşama bağlayacak.

Yorumlar

matricariachamomilla
seni üzmek gibi bi olmasın ama 5. haftadayız hiç gitmediğin dersler varsa kaldın bir kez gittiysen de devamsızlık hakkın kalmadı 😊
mavipenguen
ne yaşadın geleceğinden vazgeçecek kadar merak ediyorum.. umarım toparlanırsın
enguzelmevsimim
İnsanlara bazen böyle ruh halleri gelir ve daha sonra gider. kendini biraz durdurmak iyidir. senin tercihin bu haldeyken okula gitmemek ama bana kalırsa çok da uzatmadan gitmelisin. hayatı sen böyle sürdüremesen de hayat devam ediyor. senin ise bu akımda kaybolmaman gerek. yoksa yok olur gidersin.
anonim
bu senin rutinin kardeşim okula git ve zevk alarak git neyin ne zaman karşına çıkacağını bilemezsin. İlerde en iyi yerlere gelip en iyi işleri başarıp mutlu olmak istiyorsan şimdiden bir şeyler yap. çık sahile al kahveni tak kulaklığını en sevdiğin şarkıları aç sana en iyi gelen. İnan bana her şey güzel olacak. yasama bağlanacak en güzel şey gün içinde oluyor yeniden uyanıyorsun. başla sakın pes etme güzel şeyler çok yakın :)
twentytwo
dostum sıkma canını diyeceğim de yalan söylemeyi sevmiyorum. 4. yılım okula toplam 20 kez bile gitmedim bu yıla kadar. ama bu yıl uyumadan hasta halimle derse gitmek zorunda kaldım. kendini bu duruma düşürme tadında bırak