anonim
artık şu kiz yurdu ringlerine erkekler binmese hani biz binemıyoruz da.ya adı ustunde kiz yurdu git kampuse bın gunde 20defa belkı daha fazla geçıyor. yapmayın artık kiz yurdu ringne binmekten vazgeçin!!!

Yorumlar

diyetisyan
aynı sorun hala devam ediyor mu ya:)
anonim
kız yurdu yazmasının tek sebebi kız yurduna çıkması kızlar binecek diye birsey yok öyle olsa şoför almazdı herhalde erkekleri
anonim
malesef devam ediyor hiç de utanma yok millette hayret kalıyorum , bi de oturuyolar hıç bişi yokmuş gibi
adsoyad
bazılarında kampüs yazıyo ama onlarda çıkıyo kız yurduna ben almadim neye göre
anonim
soğukta yağmurda ıslanıp zatüre olup ölelim mi? bunu mu istiyorsun? :(
rone
kız yurdu ringinin kapısında erkekler giremez mi yazıyor binerizde otururuzda kimse kusura bakmasın. durakta sıradaki ring kız yurduysa bizim suçumuz ne sanki biz seçiyoruz hangi ringin kalkacağını. İsteyen istediği ringe biner arkadaş !
anonim
kız yurdu yazması kız yurduna da gider anlamı taşıyor. senin mantığına göre hiç tramvaya binmeyelim, çünkü üstünde gar yazıyor. sadece gara binenler binsin tramvaya. üniversite yazanlara da sadece üniversite durağında inecekler binsin, neden ? çünkü üstünde üniversite yazıyor. hatta o turnikeye kartı okuturken öğrenci olmayanlara kocaman bi siktir çeksin makine. beyniniz bir aksesuar değildir, kullanın çekinmeden.
Dark Night
erkekler binmesin mi? bak senin mantığınla düşünecek olursak kız yurdu yazıyor o zaman kız yurduna çıkmayacak kimse binmesin anlamına gelir. yani bu mantığa göre o r11 sadece size özel olmalı. ama öylemi? bu durumda o r11 e kız yurduna çıkmayanlarda binebilir. kız erkek ayrımı olmaksızın.
anonim
sistır boş boş konuşma
Akıncı
artık şu muhabbetten bende bıktım ya neymiş erkekler binmesinmiş oldu başka bir isteğiniz var mı?
bak karadeniz yurdunda kalıyorum derse giderken aşağıdaki kız yurdunda r11 tıka basa dolduğu için bizim de çok durakta beklediğimiz hatta yürüdüğümüz oluyo.
zaten fakülteden geri yürüyerek geliyoruz.
ama hiç mızmızlanmıyoruz.
arapsukru
normalde sahsen dikkst ettigim bir konu bugun dersten ciktigimds direk ringin geldigini gordum bakmadan bindim kiz yurduna dogru donunce anladim ama is isten gecmisti bos bi yer buldum ve oturdum kusura bakmayinnnnn