Daldan dala :)

privity
privity @privity
bu devir de daldan dala mı? bir kişi için ömür bitirmek mi? şair olduğumdan mütevellid benim ki belli diye düşünüyorum ya sizin ?

Cevaplar

privity
privity @privity
@enguzelmevsimim şimdi bir itiraf yapsam çok iyi cevap olur merakına :) ama burdan yapmıcam belki yuz yüze olursa o da belli edeyim o zaman bir ömre bir sevdayı nakış nakış işlemek bekleyışimin yalnızlıına bu hedefin yukseklıgıyle olan huzuru sayesınde tahammül edebılmekteyım mübareğim :)
@flu sen hiç konuşma sana söz hakkı yok gızz nerde benim helva hep sen göm mideye olmaz bu böyle ama darılıyorum :) beni artık hergun mısırcıya gönderme :) devri olur tabi mübarek ama uzun konu gırmeyecem dalları ne yapacağımızı kumrulara sormak lazım konunun ustadı onlar vatandaş gerisi için sende bizdensin eyvallah :)
@verygood adamım sen ıkıncı kısmı yanlış anlamışsın cevanın sorusu ıkıncı kısmı amma velakin sende kulübe hoş geldin vessalam (kız senle aynı kafadanız böyle devam :d)
@kittyyy yolun benle aynı mübarek sende hosgeldin :)
@morklarnet can yücel ile cok ılgılenmıyorum ama asagı yukarı şair kafası aynıdır zaten :) sana da katılıyorum gereksiz birçok sorun oluyor ilişki öncesi şimdisi ve sonrasında :) ama senın bana kesın bır solo yapman lazım yoksa içimde kalır seni çok yad ederim mübarek :)