Yüksek Lisans

anonim
anonim @anonim_bayan
gençler ben 2.sınıftayım eğitimdeyim yüksek lisans düşünüyorum çok zor ama :( ortalamam gayet iyi 3.50 a yakın ama ingilizceminde iyi olması gerek sanırım ya da ne kadar etkili biliyor musunuz? önerebileceğiniz samsun da bir yer var mı yazın gitsem ya da seneye. teşekkürler :)

Cevaplar

anonimuser789
anonimuser789 @anonimuser789
@sessizkadin taa yıllar önce araştırdığım bir şey o, yabancı dilde yapılıyor kapsamında matematik problemleri, sözel-sayısal mantık soruları vardı diye hatırlıyorum. açık uçlu bir sınav klasik sınav olduğunu aklımda kalmış. bilim sınavı adı altında ben bunları biliyorum. dil konusunda ise seni tanımadan net bir şey diyemem, seni tanımam lazım. seviyenden ziyade günlük hayatına ne kadar dil eğitimi sokabilirsin? gündelik hayatın seni zihinsel olarak ne kadar yoruyor? vs. vs. bunlar gibi bilgiler olmadan sadece sana yüzeysel ortalama bilgi veririm o da gerçeği yansıtmaz. 6-12 ay bir süre diyeyim. 6 ile 12 ay arasında aylar var bu işte senin potansiyeline bağlı. artabilir ama kesinlikle azalmaz. yabancı dil bilgin kalıcı hafızaya 6 ayda aktarılıyor. dil konusunda sana yardımcı olabilirim, işim bu. korkma para talep etmem rehberlik ederim en fazla.
@anonim_bayan tezsiz yüksek lisans kalkacak deniyordu ne oldu bilmiyorum. akademisyen olmak istiyorsan üniversitenin akademisyen alımlarında tez şartı var hatta ilgili bir alanda çalışmış olman gerekiyor. askerden kaçmaktan başka sihri yok tezsiz lisansın, gerçi akademik bir sihri de yok. 3. sınıf mısın yoksa mezun mu? arada çok biyük fark var, bi de bilgi verirsen yardımcı olabilirim. nerede okuyorsun, hangi fakülte ve bölğm, yüksek lisansın alan içi mi alan dışı olacak? yani bunları konuşalım ki beraber öğrenelim.
@gamsizbaykus bana teşekkür etme, pasta börek yap kargola, beleşe bilgi yok ahahaha şaka şaka :d

not: imla hatam varsa kusura bakmayın, iki tane ağır kpss oturumunda çıktım ve bunları yazıyorum.