kelebeketkisi
canım komşularımızın ütüsü bozulmuş 10 bin milyon kez ütüyü istediler neyse verdik sonra 3 ay geri vermediler...tabiki boyut atlayıp şimdi de wifi şifresini istiyorlar..eskiden tuz kahve şeker istenirdi. şimdi ne var ne yok...yakında ne isteyecekler bakalım..

Yorumlar

chen
bence ödünç istememişler siz yanlış anlamışsınız
Uyku
@kelebeketkisi sırada sen olabilirsin. 😁
wifi parolasını vermemek için şunu söyleyebilirsin: "güvenlik gerekçelerinden dolayı bizim cihazlarımız haricinde başka cihazlar bağlanamıyor".
thor
192.168.1.1 yaz internet tarayıcına git de. modem arayüzü gelecek. internet ttnet ise kullanıcı adına admin şifreye ttnet yaz. superonline ise admin şifre superonline yaz. ara yüze girince kablosuz ayarlarında ağ adı olan yer var. wifi adını değiştirmek için. onun altında ağ adını gizle var. ona bas. sonra komşularına interneti kapattırdık de. bir arkadaşın bağlanmak isterse telefon ya da bilgisayardan wifi ekle seçeneğine girip hem wifi adını hem de şifreyi yazarak bağlanabilirsin.
kelebeketkisi
@Chen evet ya haklısın😄😄hep benim içi fesatlığım 😁
kelebeketkisi
@heycorc hahahah bak bu iyi bir bahaneymiş
kelebeketkisi
@ricardoveritas hadi ya bak bunu denicem bakalım olcak mı
Uyku
@kelebeketkisi ya aslında bu bir bahane değil. gerçekten var olan bir özellik. kara liste veya beyaz liste yapabiliyorsun. bu benim demiş olduğum şey aslında beyaz liste özelliği.
@ricardoveritas beyciğimin söylediği de bir yöntem ama yeni işletim sistemlerinde en altta "gizli ağ" olarak çıkar ama bu senin ağın olduğu anlamına gelmez. bu işlerden anlayan biri ise bunu tespit edebilir veya misafirliğe hani gelmezler ya gelirlerse modemin ışıkları gözlerine çarptıkları anda üzülebilirler.
ek olarak, yeni nesil modemlerde varsayılan kullanıcı adı ve parola bunlar olmayabiliyor. mesela kullanıcı adı "admin" parola ise "turktelekom" gibi veya parolasız bir arayüze sahip de olabilirsiniz.
son olarak, modeminiz eğer airties ise, 192.168.2.1 üzerinden girmeniz gerekecektir.
kelebeketkisi
@heycorc bahane gibi geldi o tür şeylerden anlamam pek.. ama şöyle birşey var bir kaç kişi daha bağlanan var o kişiye vermek istemedim 😄😄😄malum eli verince kolu kaptırıyoruz. birde allah aşkına hiç üşenmedin o kadar şey açıkladın 😊😄teşekkür ederim 😊
Uyku
rica ederim efenim, misyonumuz. @kelebeketkisi 😊
yalnız benim şahsi görüşüm, internetinizi komşularınızla paylaşmamanızdır.
sonra "benim internetim niye yavaş ya" diyip durursun. :d
İnternet muhabbeti bir kenara, yarın bir gün başınıza allah korusun sıkıntı açabilirler. yasaklı içerikler, izinsiz yapılan işlemler veya saldırılardan dolayı direkt abonelik sahibi suçlu duruma düşer. ne yapsanız iddia edemezsiniz. etseniz de kimse anlamaz.
kelebeketkisi
aynen haklısın @heycorc olabildiğince vermiyorum zaten :)