Le Petit Mami
mami ve alıntı serisi bölüm 1 :

" her gün birlikte olmak gereksinimi duymaksızın yeni dostlar ediniriz. papaz okullarında olduğu gibi her zaman aynı insanları görürsek onları yaşamımızın bir parçası sayarız ve onlar da yaşamımızı değiştirmeye kalkışırlar. biz görmek istedikleri gibi değilsek hoşnut olmazlar , canları sıkılır. çünkü efendim herkes bizim nasıl yaşamamız gerektiğini elifi elifine bildiğine inanır. ne var ki hiç kimse kendi kendisinin hayatını nasıl yaşaması gerektiğini bilmez. tıpkı şu, düşleri gerçeğe dönüştüremediği halde düş yorumculuğuna kalkışan cadı gibi."

Yorumlar

limos
" herkesin görmek istediği kişi oldum. peki bu bana ne mi kazandırdı?
gerçek kimliğimi.
olduğum yüzlerce kişinin birbiriyle bağlantılı olmaması ben kimim sorusuyla birlikte sürükledi beni. sürüklene süreklene beni buldum. ama artık ben için çok geçti. ya beni seçecektim ya da ben olmuşu. ben olmuş beni bana bırakmadı. "
Le Petit Mami
@limos westworld'den bir alıntı :

"yaşadığım tüm bu hayatların altında başka bir şeyler büyüyor ve oynanacak son bir rolüm kaldı. yepyeni bir şeye dönüştüm... kendim." alıntı ile haberleşme diye bir şey var mıydı acaba :)
limos
@mamithegreat var ama sadece gece 12 den sonra çalışan bir sistem benim için. gündüz üşeniyorum :(
Le Petit Mami
@limos günün en güzel saatleri aslında onun ilk saatleri değil midir? gece yarısından sonra bir “başka” düşünür, bir “başka” hissederiz. zihnimiz güzelliğe güzellikle karşılık vermeye çalışıyordur belki.
limos
valla ben uyumayı seviyorum sabah gece gündüz fark etmez "uyurum daha iyi" gibi hayat felsefem var. İçindeki edebiyatçıyı öldürmeden yol alayım ben asdfadgdjag