Beginnerdoctor

Yorumlar

karakutuu
keşke kamyon arkası yazılar olsaydı bu kadar acı çekmezdik en azından
Ejderya Terbiyecisi
bence gayet güzeller beğenmeyen dislike atabilir
Beginnerdoctor
@Degisikbiradam dislike butonu yok 🙄 olsa da emek yani ne biliyim ben bu şekilde belirtiyom😬
Ejderya Terbiyecisi
boşversene ölüm var gerisi mühim değil
Beginnerdoctor
@Degisikbiradam e o zaman şu an beni niye sallıyorsun boşver
Ejderya Terbiyecisi
moralim bozuk kusura bakma ya gerçekten
Ejderya Terbiyecisi
bu hafta samsuna gelsim bir kaç gün ev bakmak için en kötü ev 800 900 tl kyk kredi ödemem başladı ve şuan çalıştığım işte iyi kötü bir geleceğim var sırf okulu bitirmek için bunu çöpe atmak istemiyorum. samsunda kaldığım süre boyunca çok kararsız kaldım şuan da öyleyim birde geldiğim gece kız kardeşim ne kadar ağrı kesici varsa içmiş mide ağrıları için hastaneye zor yetiştirdim 1 saaat daha geç kalsam neler olurdu düşünemiyorum. adım atacak isteğim bile yokken hayatımın geri kalanını belirleyecek kararlar vermek zorundayım zor şeyler bunalıyorum haliyle.
Ejderya Terbiyecisi
ve bunlar da işin özeti psikokojik durum bir yana gönül işleri bir yana aile ilişkileri bir yana kocaman bir dert yumağıyım kendimi bi uçurumdan atıp dağılmak rahatlamak istiyorum sadece.
Beginnerdoctor
@Degisikbiradam hayatın zor dönemeçleri oluyor malesef ama sonuçta bu yasına kadar yaşamak belirli yerlere gelmek de senin başarındı bu unutmadan başarabileceğine inan. her şeyi kontrol edemezsin kendi hayatınla alakalı olan meselelerde yoğunlaş bence, her yokuşun bir inişi var az sabır 👍🏻