anonim
arkadaşlar bu aralar bir çıkmazdayım... yirmi bir yaşındayım ve hayata hemen atılmak istiyorum.kendi paramı kazanmak,yeni bir hayat kurmak falan...çünkü bitmek tükenmek bilmeyen aile sorunlarım var ve daha birinci sınıftayım hem de ataması olmayan bir öğretmenlik bölümünde... son bir haftadır bu sene sınava girip polis mi olsam diye düşünüyorum.aslında öğretmenliği ve bölümümü seviyorum ama bazen sorunları çözemezseniz sadece kaçmak kurtulmak istersiniz çünkü başka bir çareniz kalmamıştır...İşte böyle bir durumdayım samsunda okuyorum ama başka bir şehirde yaşıyorum fakat yazları dahi artık aileme katlanamıyorum.biliyorum eleştireceksiniz ama benim aile sorunlarım imkansız derecede çözümsüz ve gidip kendime yeni bir hayat kurmam lazım hem de hemen...arkadaşlar bana bir akıl verin çok çaresizim artık çok yoruldum ,çok mutsuzum...

Yorumlar

Silinmiş Kullanıcı
bence zengin koca bulursan bütün sorunların çözülecekmiş gibi duruyor
anonim
bilmiyorum @Odin gücüm yok hiçbir şeye... yorumun için teşekkürler yine de. @Hanimeller çok istiyorsan git zengin bir kadınla sen evlen bence meraklısı gibi duruyorsun. her şeyi yaparım yine de evlenmem!!! kime anlatıyorsam ben de sen zaten anlamazsın,boş insan!!!!!
trollcuk
"samsun'da" 😉
besipi
hayati sana veriyolar ve diyolar ki yasa sormuyolar ki sana nasil yasamak istiyosun kimse kendi hayatini secemez sayin bayan ama kendi hayatini sonradan oluşturabilir. evet benim de ailemde sorunlar olmustur ama bir sure sonra takmamayi ogreniceksin sen daha 21 yasindasin ogretmen olucam diyosun atamasi olup olmamasi onemlimi ? bence fazla onemi yok dilini gelistir yuksek lisans yap doktora yap biseyler yap yani buraya gelip dert yanma emin ol et cig de yenir pismis te ama lezzetleri farklidir her istedigimiz her an olmaya bilir ama olmuyo diyede ondan vazgecmek sacmaliktir yani sana onerim kimseyi umursama kendine hedef koy ve o hedefe ulas unutma onunde daha ortalama 50 60 sene olabilir bunu nasil yasayacagin su 4 sene icinde belli olucak ya suruneceksin yada kraliceler gibi yasayacaksin ;)