Gerekovic
evdeyim, ailemleyim.. yaklaşık on dakika önce babamla oynadığım tavla bitti :) cok yakın değiliz babamla. İki oyun oynadık, oyunlarda cok da konuşmadık ama cok eğlendim :) annemladeste yine kaybetti, kaybedince yine oyunbozanlık yaptı :) kardeşim de "anne hep mızmızlık yapıyorsun" diyip kendi ladese girdi ve kaybedip mızmızlık yaptı. :) sonra ikizi ladese girmek istedi. evde artık herkes aklımda diyerek geziyor :)) kardeşlerim yine benim bilgisayarıma oyun yüklemek istiyor. sinemaya ne zaman gideceğiz diyorlar. yine televizyon başında tartışıyoruz :d oturdum, mutluluklarını izliyorum. özlemişim hepsini... kavga etmeyi, bağırışmayı, kavgalarını izlemeyi... çok özlemişim.. neyse ben şimdi onları ayırmaya gideyim. büyük ihtimalle ara yer dayağı dedikleri şeyi yiyeceğim :)

Yorumlar

seyyah
tavlanin sonucunu merak ettim?
Gerekovic
ilk oyun 6-4 ikinci oyun 5-4 ben galibim @seyyah
seyyah
heh şimdi tamam oldu mutlu aile tablosu:)
Gerekovic
dur daha haftaya asıl eğlence. sahurda annemle uğraşmamız lazım.. bilmem, mutlu mu? evden bu yıl ayrıldım, annem boşluğu baya hissetti. kovar yakında beni :)
shuzman
3 gün sonra geçiyor misafirlik evresi :)
seyyah
ladeste yen tavlada yen tabii kovarlar:)
Gerekovic
üç güne kalmaz bence. babam bugün cikardi beni.misafirlikten, annem de cikardi sayilir :) sen evine gittin mi :)
Gerekovic
ya ama yani simdi.. babam genelde yenerdi. ne bileyim böyle yenilecegini. hem kac aydır oynamadik. anneme gelince o hep yenilmis, kendi söyledi.. ara yer dayagini yiyorum ama o ne olacak @seyyah :)
ronay
@onumarkamsobee inşallah bayram temizligi fikirlerini degistirmez :)
seyyah
ara dayagini duydum da ara yer dayagini duymadim yerde mi atiliyo bu dayak nasil bisey ki @oas:)
Gerekovic
ya dur @ronay, annem zaten tavanlari sana biraktim dedi. iyi kolay o dedim. dedi ki tavani yapan yeri de yapıyor. o gün de mutfagin kapisi ve camlari seni bekliyor dedi. ve ben mutfagin kapi ve camlarindan nefret ederim.. 3 farklı temizleyici ile temizlettirecek galiba 😞
shuzman
gittik gitmesine de bıktık :) bir an önce dönsem samsuna gün sayıyorum :) bizimkilerde perdeleri felan bana bırakmış :) hatta kardeşim nasıl olsa abim gelecek diye 2 gün çöpleri dökmemiş beni bekletmiş düşün artık :)
Gerekovic
bakayim bir dakika... evet @seyyah yerde oluyor :) bu arada ismimi güzel kisalttin :)
Gerekovic
@shuzman perdeler konusunda niye bize birakiyorlar? benim boyum da kisa aslinda :) kardesin de biraz seyapmis yani.. 2 gün çöp dökmemek nedir ya? :) bizimkiler bakkal sirasina dahil olcaksin dediler. gercekten o çöp 2 gün kokmustur ama ya :)
ronay
cam,kapi,yer, perde filan anlarimda tavani temizleyeni ilk defa duydum tabi tavanarasi filan degilse bilemem :)
shuzman
boyda sıkıntı yok da çöp konusu gerçekten içler acısı bakkal fırın onları saymıyorum bile :) ramazan da olunca sahuru da bana yazdılar hadi gene iyiyim 27.güne geldik şunun şurasında ne kaldı 30 a :) tam da burada kemal sunal'ın gülüşü aklıma geliyor :)
Gerekovic
yok @ronay, bildiğin tavan.. ben bayadir silindigini görmedim, duymadım annemden. gelmis bana sileceksin dedi :) yengem silerdi kendi evlerinde ama yani biz yapmazdik hic, ben.bilmiyorum :)
seyyah
vardir her evin bi kurallar dizisi katlanmak gerek bazen:p hakkinda hayirlisi olsun @oas kolay gelsin
Gerekovic
ya yanlis olmazsa evde annen yok mu? ya da kız kardesin veya ablan? sahur neden sana yazıldı :) tabi gecen 26 günü değil de kalan 3 günü düşünüp kemal sunal gibi gülmek daha iyi :))
ronay
sana kolay gelsin o zaman :)
Gerekovic
@seyyah ve @ronay sağolun, kolaysa başınıza gelsin diyebilir miyim? :)
shuzman
var da ben sabaha kadar yatmıyorum e gece onlar erken kalkmak zorunda kalmasın diye ben hazırlıyorum sabah 6-7 civarı bi yatıyorum iftara 1-2 saat kala kalkıyorum (orucu da uykuya tutturuyoz ya allah kabul etsin :) )yoksa onlar hazırlar ama ben öyle yapınca onlarda bana yazdı :) gerçi hoş pek bişe yemiyorlar bi su içip yatıyolar nerdeyse :)
ronay
deme valla az cekmedim perdelerden :)
Gerekovic
anladim @shuzman :) iyi yapiyorsun hazirlamakla, allah kolaylik versin :) dedim bile @ronay :)