jesussong
ya delirmek uzereyim bay bayan hukukçu arkadaşları alabilir miyim buraya bir de bir beyefendi var allah affetsin çok tatlı imiş..

Yorumlar

mavit
👐
elimden geldiğince yardımcı olayım😊
jesussong
nasıl mesela okul hiç istemeden geleceğim oraya ama..
anonim
dhden biri mi o?
eirene
ben de hukuktayım. şu an mutlu olabileceğimiz tek şey ise hukuk kazanmış olmamız...
jesussong
dh den olduğumu nereden bildiniz.....siteden korktum.
ben de sadece hukuk kazandığım için mutlu olabiliyorum
eirene
bakalım nasıl geçecek ilk gün, ilk ay, ilk yıl. merak ediyorum.
anonim
nickini dhde de gormustum. okul carsambada olsada cok sikinti yapma. merkezde kaliyorum ben olmadi sen de oyle yaparsin. zaten ilk sene gidecek pek ders yok. (bilg haric :d )
eirene
bilgisayar disinda gidecek ders yoktan kastiniz? ve gidip gelmek sizin icin zor oluyor mu ?
anonim
alışıyorsun gidip gelmeye ya. maliyetli oluyor biraz ona göre ayarlamak gerekiyor kendini. İlk dönem hafta 2 gün filan gittim okula ancak ikinci dönem devam etmedim pek. bilgisayar dersinden devamsızlıktan kalmışım sadece. o yüzden öyle dedim.
eirene
derslere gitmeden sinifi gectiniz mi yani sinifi gectiniz mi den kastimda alttan dersiniz oldu mu ?
jesussong
İnan bende cok merak ediyorum eirene ..
anonim
sadece bilgisayardan kaldım diğer hepsini verdim. tabi iyi bir çalışma gerektiriyor sınavlardan önce. gidince sen de görürsün. ders programı ne olur bu sene bilmem ama anayasa ve medeni derslerine girmek yeterli olur. ha tabi bir de bilgisayar. yani gidince çarşambada kalıcam diye şartlanma. samsun da aklında olsun. bir bak derim.
eirene
çarşamba da kalma gibi bir niyetim yok. samsunda kalmak istiyorum en azından istediğim ve ihtiyacım olan şeylere daha rahat ulaşırım. samsunun tek eksisi git gel olur ona da katlanıcaz. umarım düzgün ve kaliteli bir yurt bulabiliriz.