tweety
birini sevdim. mantıken istemediğim zamanlar da oldu. elimde olmadan uzaktan sevdim diyelim. hayaller kurdum belki hiç gerçekleşmeyecek olan. belki o da kurdu. mesela bir keresinde mesajda konuşurken "sizinkilerle bizimkiler aynı masada otursalar kavga çıkar." demişti. paraya önem veriyor. bana mesela sosyete dediğini bilirim. halbuki öyle bir durum yok. İşte o cümleyi dediği zamanlar ben bir ara "para o kadar önemli değil." gibi bir şey demiştim. yazmıştık daha doğrusu. o da ":))))" bunu yollamıştı. sevindi mi dalga mı geçti bilemedim. bu olay da birkaç yıl önce. bir iki ay önce bir şey oldu mesela. arabasına ad takmıştı. adın anlamı= sevgilim demekmiş. netten bakmıştım. yazdım ona. "senin sevgilin araba mıydı. :)" o da " kız da var. :) " dedi. "kız kim? :) " dedim. "kız dolu houraya doğru." dedi. gülsem mi ne yapsam bilmiyorum. sonra ben de "houraya :) bir tane olmalı. :)" dedim. o da " dolu bende. :) " dedi. öyle işte arkadaşlar. amacım arkadasından konuşmak vb.değil. aklıma gelenleri yazdım. sizle de paylaşmak istedim bugün. belki zaman kaybı oldu diye düşüneceksiniz. İlk defa böyle bir konuyu paylaştım. bakalım. şunu fark ettim, yazarken rahatladım biraz. o yüzden başta bu siteye ve buradaki herkese teşekkürler.

Yorumlar

ogretmenim07
vazgeç bence sen, onda kız dolu değilse bile konuşma şekli çok (kusura bakma ama) ahmakça. üzer o seni demedi deme.
tweety
bilmiyorum ki. mesela buluştuğumuzda gözlerimin içine bakıyordu bazen biraz gülerek. o sıra ya ben bir şey diyor oluyordum ya da o. yanında arkadaşı da oluyordu. öyle işte.
ogretmenim07
İkinizide tanımadığım için 'şu yüzdendir' diyemem tabi ama sen seviyosan o şaşıda baksa hoşuna gider istediğin gibi anlarsın, dediğim gibi çok şeyyapma bence
tweety
yok mesafe var aramızda, yanlış anlaşılmasın.
anonim
arkadaş oflu heralde.. bazen benim de konuşurken öyle oluyor o kadar değil de
kıskandırmak için yazmıştır belki bana öyle geliyor
tweety
oflu değil; ama komşu illerden birindeyiz diyelim. :) onun evet konuşması farklı biraz. normalde de öyle. dikkat edebilir gerçi. olabilir.