hayirsizevlat
okulun baslamasini sabirsizlikla bekliyorum. kiz arkadasim gecen sene omü'yu kazanmisti. simdi bende omü'deyim. etrafimdakiler hep diyor ayrilcaksiniz universitede birlikte olmak zor falan. neden boyle diyorlar ki hayir yani ne var bu universitede?

Yorumlar

Gerekovic
çoğunda öyle olmus. sen bunu düşünme. yoksa kendini bitecek diye sartlandirirsin farkinda olmadan. insallah mutlulugunuz devam eder :)
ceksiparov
tam tersine dostum uzak olursa yerleriniz öyle ayrılırsınız. ben omüyü kazanırken o ege'yi kazandı. aradan 2 ay geçmeden ayrıldık. sıkıntı yok raad ol yani birlikteyken tam tersine herşey daha güzel olur. mutluluklar kısacası :)
minona
aranızı açmak isteyenler olursa fırsat vermeyin sen ona o da sana sıkı sıkı sarılın, başkalarını önemsemeyin, aklınıza da kötü şeyler getirmeyin sakın 😃
hayirsizevlat
ayni kampustesiyiz zaten ama hep kotu tepkiler alinca karamsar olmaya baslamistim tesekkur ediyorum rahatlattiniz beni :)
anonimanonim
yanında olacak hep daha ne hem bakma sen millete neler denmiyor ki aynı yerde olmanız çok güzel bişey bence duygu olarakta öyledir eminim güzel düşün güzel olsun inşaallah :)
Gerekovic
bir de ayni kampusteymissiniz. sıkma sen canini. ne güzel bak. sadece derslerde goremezsin. e o da olsun artik. bozma moralini kardesim :) mutlu olmaniz gerek, karamsar degil :)
porsukk
ne mutlu sana kardeş bizim isteyip de başaramadığımızı yapmışsınız 4 yıl oldu hala uzağız inşallah sevginiz daha da artar ama sakın ha uzakta olanları da düşünün öyle çok sarmaş dolaş gezmeyin bizde özlüyozz da ama olmuyor bazen ve bizde o bazenler hep uzuyor :( rabbim sizi bizi tüm sevenleri kem gözlerden korusun çokca amiiiin :)
hayirsizevlat
amiinn inşallah sizde biran once kavusursunuz @porsukk :) artik karamsarliga o kadar alismisizki 1 sene boyunca ayri kalmak ayda bir falan yine yanina gdyordum ama yetmiyordu tabi ama inşallah artik bu sorunumuz ortadan kalkiyor güzel gunler yakinda demeye basladim bile( bu arada sagol ablalarim ) @onumarkamsobee:)