bayanalmancaogretmeni
evden ilk kez ayrılacağım. 28 eylül yaklaştıkça içimi hüzün kaplıyor. sanırım ilk günler salya sümük ağlamakla geçecek.

Yorumlar

anonim
İyiki bayan diye belirtmişin başta yoksa cinsiyetini nasıl anlardık bide tel no nu yazsaydın tam olurdu
Gerekovic
alisiyorsun. zaman gectikce seslerini duydugunda telefonda yine huzunleniyorsun fakat sonucta sen okumaya geliyorsun. ölüme gitmiyorsun sen. bu yüzden aglamaktan ziyade buraya gelis amacini düşün. sen buraya hayatin icin bir şeyler yapmaya geliyorsun. bunu düşün. okulun bittikten sonra yapacaklarini düşün.
Gerekovic
hayirli olsun ayrica, hos geliyorsun:)
blue
belkide hayatın da unutamayacağın anlar yaşamaya geliyorsun iyi tarafından bak çoğu kişi gibi sende alıştıktan sonra geri dönmek istemezsin :))
minona
çok çabuk uyum sağlayacaksın üzülme sen, bak biz de öyle diyoduk ama şimdi benim gibi okula döneyi 4 gözle bekleyen çok arkadaş var :):)
bu_hesap_silinmistir
yok kıız ne ağlayacaksın hem ağlayacak bi şey yok ki boşuna stres yapma :)
kıyma makinesi
metin ol yavrum. 2.gün alışırsın. :d
Luftmensch
valla aileni memleketini özleyecegin için bayağı aglayacaksin ama bölüm hocaların da bayağı ağlatacak haberin olsun 😉
ogretmenim07
ağlarsın tabi ilk defa ayrılıyormuşsun ama cezaevine gitmiyosun ''istediğim zaman atlar giderim nedir yani ?''diye düşünürsen daha kolay olur ;)
akortsuzdusunceler
ilk kezse zaten oydemde takılcan oraya alışma bu görevliler neden dolu bune bee diyerek ilk ayı tamamlarsın ondan sonra 1-2 ayda sınıfdaki arkadaşlıklar oturur gruplaşmalar başlar bikaç arkadaşınla kalırsın sonra boş vakitlerinde aileni özlersin boşlukta kaldıkça aileni özlersin.