hemsire
size bunu anlatmam lazım . bir bey arkadaşla uzun sure konustuk sonra bir mekanda rastlastik guzelce konustuk tokalastik ayrıldık memnun olduğuna dair mesajlar arri iyi geceler dedi vesaire.. sonra okulda birseyler ictik tekrar bana o gun manita yaptığını söyledi gulerek tabi bende bozulmamaya calisarak iyi yaptığını soyledim 😄 neyse sonra bu çocuk silmis beni her yerden .. aradan uzun bir zaman gecti beni barda görmüş istek atti mesajlastik vs tabi bunun kiz arkadaşı engellemis sanirim beni. (cekemiyor😄) sonra yine mevzu dondu ikimize ... ben dayanamadim birseyler soyledim ve tartistik. uzun lafin kısası bayagi sevmistim ama unutmam gerekiyor sanirim.. benden cok seven de cikmaz onu. eminim. (yada bana oyle geliyor)
sizce bu arkadas bana tekrar yazarsa ne yapmaliyim arkadaslar ?

Yorumlar

kimimben
klasik hemşire sus pozunu falan ver :d tekrar yazmasına ne gerek var ki o fırsatı sunmadan direk her yerden engeli yapıştır gitsin. bizde huydur bi kızla biraz takılıp eğlenmek sonra o arada başkasını bulmak sonra o başkasından da sıkılıp daha önce elimizde olanı kaçırdıgımızı görüp tekrar onu elimize almak istemek falan filan karıştı neyse anladın sen :dtekrar eline alırsa tekrar gider bu kadar basit . oyuncak olup olmamak sana kalmış ben olsam her yerden engeller yazmasına fırsat dahi sunmam kiiii içine otursun.
anonim
beraber kumdan ev yapıp oynayın bu altyapı varsizde saygılar
ejderiyaci
sevdigin bey baska birini buldugunda sana el sallayacak birine benziyor.onun icin seni engelliyor.onla isi bitince tekrar sana donuyor.benim dusuncelerim bu yonde
hemsire
@Anonim bay pek hos olmadi 😃
@Kimimben zaten muhatap olacagimi sanmıyorum bitti gitti ama yaptigi buyuk ayip :)
fvy
fvy @fvy
8 yıl
sen kendinle bayağı oynatmışsın. yani her istediğinde sana ulaşmış eleman. bu seni basitleştirir. böyle şeyler yapma.
hemsire
eleman daha beni mumla arasa bulamaz. gidenin yasını olene kadar tutacak degilim ama yine de uzucu :) bitti gitti
anonimses
bitti gitti diyorsun ama bitmemiş bitseydi bunu birine sorma gereği bile duymazdın 😊
kimimben
@piremses .. vurdu gol oldu ....