syntaxerror
dikkat! canınız sıkılabilir. uyarımı yaptıktan sonra konuya gireyim. daha önce siteye girmeyeceğimi söylemiştim ama olmuyor. ne zaman canım sıkılsa burada buluyorum kendimi. sizlerin yazdıklarınızı okuyorum ve insanı öğreniyorum. aslında ilk sınıfta keşfetmiştim bu siteyi arkadaşım sayesinde. arada bir girerdim. ancak 2.sınıfa geçtiğimde sürekli takip etmeye başladım. sanırım hayatımda, ruhumda ya da kalbimde -artık ne derseniz- eksik bir şeyin/şeylerin olduğunu ilk o zaman keşfetmeye başladım. ne zaman eksiklik hissetsem sizin yazdıklarınızı okudum durdum. son sınıfa geldim ama o eksik şeyin ne olduğunu anlayabilmiş değilim. yine o eksikliği burada bir yazı yazarak dolduruyorum. aslında beyhude bir çabadan ibaret. geçici bir tatminden sonrası yine boşluk. öyle işte. bir gün o eksik şeyin ne olduğunu bulursam sizinle paylaşacağım. tabi sizler için önemli olmayabilir. ama çok merak ediyorum nedir eksikliğini hissettiğim varlık. belki yokluktur. her neyse canınızı sıktım affola.

Yorumlar

olimbera
amaçsızca mı yaşıyorsun yarın ne olacağını düşünmeden, plan yapmadan bende çoğu zaman eksik bişeylerin olduğunu düşünüyorum ama sonra dönüp kendime senin çok büyük bir derdin yok sıkıntın yok sana yüklenen çok fazla sorumluluk yok daha ne olmasını istiyorsun diyorum. sonra belkide diyorum hayatımda birinin olmasına ihtiyacım var onuda sorguluyorum istediğim ve istemediğim yönleriyle istediğim şekilde olsaydı zaten olurdu hayatımda diyorumm 😂 olmasını istediğim zamanda olacağına inanıp onuda eliyorum ne o zaman diyorum bende bulamıyorum . buna çare olarak bi yol oluşturdum bende kafamı meşgul edecek kendime bir sürü sorumluluklar yükledim hedefte belirledim yapmak istediklerime dair yavaş yavaşda yapmaya çalışıyorum ve inan o düşüncelerimden kurtuldum gibi ve senenin sonunda dönüp yaptıklarıma baktığımda çok mutlu olacağım yani öyle ümit ediyorum yaaa öyle işteee @error demem o ki kendine biraz zaman ayır kendin için birşeyler yap hee bunlar sadece tavsiye yok ben böyle şeyler yaşamadım anlatmak istediklerim farklı şeyler dersen bilemem :))
syntaxerror
benim hiç bir derdim yok. dediğin gibi hayatımda birinin olması konusuna gelecek olursak; insan tabi ki istiyor hayatını paylaştığı biri olsun ancak benim sevmek konusunda eksiklerim var gibi. insanlar arasında aşk olduğuna inanmıyorum. o yüzden kafa yapıma uygun biri olsun istiyorum ancak bu da zor gibi görünüyor. burada kendimi övmüyorum yanlış anlaşılmasın. aynı yapıda birini bulmak gerçekten zor. bundan da vazgeçtim ben artık. ne çıkarsa bahtına hesabı gidiyorum. konu sevgili konusu da değil. bilmiyorum çok daha büyük bir şey sanki ama bir gün bulacağıma olan inancım tam. inşallah da bulurum.
olimbera
kendinde belki eski erroru arıyorsun sende eskiden olan bi özellik ve şimdi eksikliğini hissettiğin yaptıklarını bi sorgula derim 😊aşk konusundada kafa yapısına göre bulmak zor yaa varlığına inanmıyormuşsun ama bigün varlığını hissettirir inş bellimi olur ondan sonra hayatımın gerçeğini ,eksiğini buldum dersin belki :)
syntaxerror
kendinde eski erroru arıyorsun. bu cümleye takıldım, kaldım. en iyisi bunun üstünde düşüneyim biraz. bakalım bir şey çıkacak mı :) teşekkür ediyorum ve iyi geceler diyorum.
olimbera
kendini bulman dileğiyle😊 çokda derine dalma @error belirsizliklerde kaybolma sanada hayırlı geceler