apoletsizgeneral
açlıktan ölcem yemek yok annem evde yok yemekte yapmayı bilmiyom ekmek almaya gitmeyede üşeniyom kendimi kesecem ya 😑😑😑

Yorumlar

apoletsizgeneral
@odin bi o yok bende oda olsa atlardım aşşa bro
frances
arkadaşlar kadınlara muhtaç mısınız? anne evde yok diye açlıktan ölecek kadar güçsüz müsünüz?
frances
odin lafım sanaydı aslında. apoletsizgeneral arkadaşımız gibi bazen bende "annem olsa da bana portakal soysa" filan diyorum. eriniyorum kendim soymaya. o ayrı konu. evet, ben muhalifim. çünkü kadınları fanusa koyalım da levrekler yemesin diyen birinin esaretin bedeliyim ama gardiyanım yok demesi komik geldi bana. kusura bakma apoletsizgeneral seninle bir ilgisi yok. ama aç da kalma yani. yemek yapmak zor bir şey değil. kadınlar yapabiliyorsa erkekler de yapabilir. hem ben cinsiyetçilikle evimde değil okulda, sokakta tanıştım. bir de böyle sitelerde. işte elimden geldiğince müdahale ediyorum.
frances
aferin süpersin. keşke annene karşı beslediğin sevgi ve empatiyi tüm kadınlara karşı göstersen. zira kendi annelerimizi sevme konusunda sıkıntı çekmiyoruz. o yüzden "anam ve bacım var" diye dolaşan zorbalar var sokakta. bence birazcık hatalarını kabullenmeye çalış. sana hiç hakaret etmedim mesela. hakaret etmeden tartışmayı başarabilirim. ama ben nedense tatlı su anarşisti oldum. ne anarşistliğimi gördün ki. bence sözlükten bir bak anarşizmin ne olup ne olmadığına. 1 mayısla ne alakası var çözemedim ama görürsün beni sokakta. inan ki kötü bir ihtimal de olmaz.
frances
maruz kaldığım bir şiddet yok ki odin. neden sana yobaz ya da faşist diyeyim? sadece kadın düşmanı gibi konuştuğunu söylüyorum. ayrıca evet, bayan olduğum için tartışmayan arkadaşı çok iyi hatırlıyorum. neden sinirlendiğimi de sen çok iyi hatırlıyorsun. haksız da değildim. insanlara aşağılık kompleksim yüzünden saldırmıyorum. saldırdığım insanlar aşağılık kompleksine sahipler. ben burada birine saldırmışsam o kişi ya kısa boylu insanları küçük düşürecek bir şey yazmıştır ya da ırkçı ve savaş yanlısı bir tavır takınmıştır. ben boş yere kimseyle kavga etmem. kimsenin umursayıp da cesaret edip yazamadığı insanlarla ben çoğu zaman boşuna uğraştığımı bilerek tartışıyorum. yüz yüze de çoğu kez tartışmışlığım vardır. hakkımda en ufak bir bilgin yok. ben de seni hiç tanımıyorum. o yüzden mümkünse somut delillerle bana saldır. haksız değilim. durduk yere de sinirlenmem. biriyle tartıştığımda da onun kim olduğu benim için önemli değildir. haksızlık gördüğümde bölümümdeki profesörle bile tartıştım. kaldı ki omudedikodudaki odinden mi çekinicem?
casualman
senin küpeli nerde apoletsiz onu yolla 😎😁
frances
kısaca "git" diyorsun. peki o zaman odin. burada fazlalıksam giderim. zaten iyice hissettirdin bunu. insanlar rahatlamak için burada küfür de edebilir o halde. söylediklerimizin sorumluluğunu almayalım.
frances
evet dediğin gibi yanlış anlaşılma oldu. ben de özür dilerim. kadın düşmanı dediğim için kusura bakma.
frances
tamam, dediğin gibi konuyu bilmiyorum. sadece yazılanları biliyorum. yazılanlar bütün kadınları kapsıyordu. ben de sinirlendim. keşke genelleme yapmadan konuşsaydın. ben de bir erkekle tartışıp tüm erkeklere saldırabilirim. böyle durumlarda beni de biri uyarmalı. aksi halde anlamsız bir nefret oluşur. sana öyle kadın düşmanısın demek de istemezdim. bilemem düşüncelerini. birbirimizi tanımadan yargılamayalım.