donmedolap
okuduğunuz bölüm zor da olsa, üniversite hayatınızın tadını çıkarmaya çalışın. arkadaşlarınızla gezin eğlenin boş vakitlerinizde. çünkü mezun olunca o yıllara geri dönemiyorsunuz. ve en çok özlediğiniz şey arkadaşlar arasındaki samimiyet oluyor. sınavlar dersler zor da olsa ders araları eğlenceli geçer. okul bitince yds'ydi kpss'ydi mülakatlardı sınavlardı derken hayat size binbir darbe vuruyor. sıkıcı geçen dersleri bile özlüyorsun. o yüzden boşverin herşeyi, küçük şeyleri kafanıza takmayın gülün geçin. hayat öyle daha güzel çünkü:) giden yıllar geri gelmiyo..

Yorumlar

anonim
mülakat deme o kelimeyi çıkar bence hayatından onun yerine torpilli adam alma de
donmedolap
@anonim_bay darbe torpilden geliyor zaten yüzünüze bakmayan 3 5 insan müsveddesi okumuşlar ama adam olamamışlar bizi beğenmiyolar. -_- alınacak adam belli yorma kendini dercesine.. zor işler dayı şart
anonim
aynen öyle insan o kadar 4 sene okul okuduğuna pişman oluyor
kimimben
iyide sananeeee :d
donmedolap
@kimimben bundan sananeee?? :d
kimimben
ayıp ettin hani birdik ? :d
donmedolap
hakkaten haa banane naparlarsa yapsınlar :d
donmedolap
adminin şuan işi var.
kimimben
sen nerden biliyorsun ? :d
donmedolap
yorum yazdım koymamış da ondan : @ yada internet çekmemiş de olabilir günahını almıyım. evet biriz haklısın banane napıyolarsa yapsın zibidiler :d
kimimben
:d yok onaylamışlar da işleri var sanırım geç onaylamışlar sakin ol sistem çalışıyor :d
donmedolap
evet gec onaylamislar neyse sknti yok zabaa kadar burdayiz nasilsa :d
foreveralone
asıl dram tüm bunların farkında olupta elden bişey gelmediği için "okul bitsede gitsek demek"
donmedolap
asıl dram bunların farkında olmayıp da 'bıktım okuldan öğrencilikten, okul bitsin başka bişe istemiyorum' diyen zihniyet bence.
foreveralone
ben giden zamanın geri gelmediğini olgun bi şekilde anlamam 5. sınıfta gerçekleşti ilk 4ü sürüye sürüye okula götürdüler 5.sınıfın sonu 6ya geçeceğim üniforma değişikliği olacak okulun bi köşesine geçtim böyle dedim ne ara geçti zaman bu kadar ondan sonra okulun bitmesini hiç istemedim.
donmedolap
@foreveralone bence o arada büyüyüp küçülmüşsün sen insan o yaşta böyle şeyler düşünür mü hiç? bak eşek kadar herifler anlamıyo bunu sen ta o zaman anlamışsın helal olsun. vakit önemli her türlü geçiyo önemli olan iyi değerlendirmek.
anonim
okuduğun bölüm zor olup sen bunları yap merak etme değil 4 sene arkadaşların ile gezmezsin okulu uzatarak 7-8 sene yeni de arkadaşlar edinerek eğlenir ve takılırsın..
donmedolap
simdi sana cvp yazardim ama cok useniyorum. kisaca sen ders calis 7 24 ders dusun ve bunalmaya devam et @anonimbay