kultablasi
bir gün kütüphaneye gidip gözlüklü kıvırcık saçlı kitap okuyan bir kıza evlilik edicem.neden mi çünkü gözlüklüyse ciddidir kitap okuyorsa zekidir kıvırcık saç o beğeni meselesi :)

Yorumlar

blue
kıvırcık hastalıktır net! ve bende o hastalardan biriyim :(
kultablasi
aynen blue aynen :( :)
anonim
ya sacmalamayın nesi güzel her gün her gün düzlestirmekten ciğerim soldu. kıvırcık sadece dus alınan gün güzeldir o zaman buklesi harikadir ama ertesi gün onun yerini karışıklık alır..
kultablasi
anonim o zaman hergün duş al :) kıvırcık saçlıysan bana göre sıfır öndesin :)
kultablasi
gözlüklüysen 2 kitap okuyorsan 3 ve birde esmersen benimle bişeyler içmeye ne dersin anonim :)
anewdoctor
kıvırcık gözlüklü tıplı. sence şansım nedir 😂😂😂😂
anonim
her gün dus alırsam hasta olurum yazın oluyo o bi tek :)) gözlüklü değilim ama kitap cok okurum esmerlige gelince bugday tenliyim ama saçım kahve :)) nickini sevmedim ama olmaz icemem :))
kultablasi
denedik anonim ama tıpçı bende istemem :d bir akşam çayıma bir doz anestezi koyup sabaha ciğerimi elime verme riski var hayır madam kıvırcık saçlarınız sizin olsun :)
kultablasi
anewdoxctorla karıştımışım seni anonim :d yaşlılık gözlüğüm olmadan okuyamadım :d doc dediğim gibi tıpcı olmasın ya beni aşar :)
anewdoctor
ilk yardıma ihtiyacınız olduğunda ilk ben koşarım efendim. bu da kalsın aklınızda 😄
kultablasi
doc haklısın :) ama ne biliim bi teacher ve doc :d ne kdr uyumlu olur :p
josefin
bir gun kutuphanede kitap okurken biri sirf kitap okudugum kivircik esmer ve gozluklu oldugum icin evlenme teklifi etse kesinlikle kabul etmezdim. omur boyu yoldasin olacak insanin temel kriterleri bunlar olmamali. ayrica büyük konusma bence tersi birine asik olabilirsin
kultablasi
josef ölmemişsin buda iyi :d josef önce göz sonra gönül beğenir unutma ;) hemen gidip evlilik teklif edicek değiliz o işin latifesi sen onu bunu bırak kıvırcık mısın :p
josefin
latifeyse sorun yok es secmek kitap secmeye benzermis suslu bir kitap kapagi yaniltabilir icerige bakmak gerek. kıvırcığım tabla bey
kultablasi
ben gene yanılmıyorum josefın kıvırcıklar her zaman daha akıllı olur örnek sen :) kitabı kapağına göre yargılamam ama bir yazarın yazısı her daim iyi ise yeni çıkan kitabınıda beğeniceğin anlamına gelmez mi josef ;) benim tarifimdeki kızlar asla aptal olmuyorlar aslaa :)
josefin
baya baya eminsin hemde. tanismak isterim bir gun bende ogretmenim . seni kendi totolojilerinle basbasa birakiyorum yoldayim uyuyacagim kalin saglicakla
kultablasi
iyi uykular josef iyi uykular :)