duende
bugün öğleden sonra derse girmedim. son güneşli havaları değerlendirmek istedim. sahile inip bisiklet sürdüm. çok güzel bir güneş ışığı vardı , deniz hafiften dalgalıydı, kulaklığımı taktım , solo akordiyon listemi açtım.. herşey mükemmeldi. bir filmin başlangıç sahnesini oynuyor gibiydim. tabi ki bu kadar mutluluk fazla idi.. uzun süre bisiklet sürmeyince hamlamışım. bacaklarım feci ağrıyor. üstüne basamıyorum. şimdi kullanmayı en çok sevdiğim cümle geliyor ; olsun yine de buna değerdi. :)

Yorumlar

Gerekovic
ben yazin cok yasiyorum onu.. bizim evin hemen altinda bir park var, büyük. ama inisli cikisli. canini cikariyor insanin. o parkta iki tur atip eve gidiyorum ama bizim evin yolu da yokus. yokusu da bisikletle cikiyorum. eve girip mutafaga kendimi atiyorum direkt. bir gun kalp krizi gecirecegim. annem de niye yokusu ciktigimi soruyor. yahu amacim zaten sinirlarimi zorlamak. biliyorum hamladim, yaslandim artık ama daha bir yil once yapabilip nefessiz kalmadigi seyi hala yapabildigini gormek istiyor:d
duende
hiç sorma ya. bugün sahilin bi ucuna gittim biraz dinleneyim diye oturdum. baktım amcalar falan nasıl sürüyorlar. utandım resmen :) gaza geldim. ama ağrısı çok fena ya. İlaçla falan geçmiyor.
Gerekovic
o amcalarin masallahi var. eski toprak diye bosuna demiyorlar:d kas gevsetici kremler falan oluyor. bir de onları sursen?
ahbuben
musfixa denen bir kas gevşetici hap var iyi geliyor kas ağrılarısından çok çektim valla dayanamadım haline:)
duende
bu gece böyle geçecek artık ama devam ederse tavsiyelerinize başvuracağım. teşekkür ederim :)
sherlock
ben bisiklet sürmediğim zamanlar da yorgunluk hissi hissediyorum :)