berelideli
İyi geceler dedikoducular. İnsanı olumlu veya olumsuz cevaplardan çok, beklemek ve ikilemde kalmak yoruyormuş. bildiğin şeyi tekrar tekrar öğrenmektir bu. ama benden size bir tavsiye, aklınız da veya gönlünüz de birisi varsa şayet, söyleyin. susmak sizi daha mutlu yapmaz. acabalarla geçecek zamandan ziyade net cevaplar olsun hayatınızda. deli bu sefer sakin sakin selamlar sizi ve kendisini cem adrian'ın sesine bırakır.

Yorumlar

hikmetlothbrok
osman pamukoğlu'nun bi sözü var çok hoşuma gider " İsteyin olur diye bişey yok! yaparsanız olur!" ama böyle etkleyici bi ses tonuyla söylüyor adam haklı çok şey istiyoruz ama elde etmek için çabalamıyoruz.
josefin
bende hep bunu söyler cem adrian dinlerdim. ama inan vazgecsen olmuyor ölsen olmuyor. boşver söyle değil olmayınca olmuyor iste
nickimyok
söylemek iyidir. "acaba ?" sorusu kalmaz en azından aklında ama o kadar da kolay değil söylemek. her insan için gerekli de değil zaten bu acaba sorusunu cevaplamak sonucta acaba dedigimiz soru gittigi anda umutlarimiz da tukenmis olucak belki de . zaten bu umuttur bazı insanları hayatın içinde tutan. zordur işte sırf bu yüzden açık açık söyleyebilmek duygularını.bazen insan sırf onun arkadaşlığını kaybetmemek için bile söylemeye çekinir, söyleyemez. varsın söylemiyim der, varsın sevdiğimi bilmesin. ben yine uzaktan severim onu, ben yine hayaller kurarım, yine bir umut diye beklerim, ama yeterki bana sırtını dönmesin , yeterki nefret dolu gözlerle bakmasın bana, yeterki değiştirmesin yönünü beni gördügü zaman. ben yine içimde yaşatırım onu, her ne kadar dokunamasam da ellerine, her ne kadar bakamasam da doya doya gözlerine, her ne kadar kokusunu içime çekerek sarılamasam da ona varsın sarılamıyim yeter ki o benden gitmesin tamamen.. diyebiliyo o yüzden her insan için iyi sayılmaz herseyi acik acik dile getirmek.belkide soylese her sey daha güzel olacak ama insan bazen o kadar çok seviyor ki o ihtimali sırf tamamen kaybederim korkusuyla görmezden geliyor iste.
sensinbayan
ve ruhumuz o eşsiz cem adrian şarkılarındaki duygunun içinde kaybolur..
berelideli
İstemek ve yapmak kesinlikle farklı şeyler ama ses tonu ile etkilemek deyince benim için ilk başta tuncel kurtiz gelir :)
kendimce söyleyeyim, acabalarla yaşamaktan iyidir. hani kavuşursan meşk olur kavuşamazsan aşk olur derler ya. kimisi meşk i sever kimi aşk-ı. bana göre his olandır. hepimizin bildiği gibi de mutlak bir doğru yoktur. hepimizin doğrusu ve isteği kendince o yüzden ama içinde kalacağına yaşa düşüncesindeyim ben
josefin
acaba degil. ya gitsin benden saglam yasayayim acimi. ya da gelsin ne olacaksa olsun. bu durum sürünmek. ama ya abartiyorsam?
berelideli
bana göre abartı dediğimiz şeyler kişiden kişiye değişir. gelirse iyi veya kötü olur için söyleyeyim, geleceği bilemez kimse ve gelecek kaygısı ile yaşamak, kısacık ömrümüzden aldığımız zevki azaltmaz mı. acı çekmek veya mutlu olmak bizler için nihayetinde değil mi ?
abartırız düşüncesi ile yaşayamıyorsak şayet şunu da düşünmek gerekir, ya abartmıyorsak. abartmamız gerekirken eksiksek. yani bana göre abartı veya değil düşüncesi olmadan yaşamalı. acı da keyif de bizim için.