anonim
size bir şey itiraf etmem lazım geceleri hiç uyamam ben bir kaç yıldır böyle bu. gece aynı evde kaldığım kişilerin beni öldürmesinden eve birinin girmesinden korkuyorum. bunu biliyorum ve bu dusuncelere engel olamıyorum herkese her şeye güvenimi kaybediyorum ve bunu da durduramıyorum

Yorumlar

free
ailenle beraberken de onların seni öldürecegini düşünüyor musun ?
tutunamiyoruz
uyu bence. nasılsa öldürecekleri zaman uyanırsın. :)
anonim
normal olmadığının farkındayım, engelleyemiyorum. kimin ne zaman ne yapabileceği konusunda kimseye güvenim yok. ani hareketlerden bana izinsiz dokunulmasından yüksek ses tonundan dahi irkilir oldum
anonim
herhangi bir ilaç kullanmak istemediğim için doktora gitmedim.
anonimbiryabanci
geçmiş olsun bu hisler yeni ve duygu durumunuza bağlı değil ise ve birkaç uzun yıldan beri yavas yavas artıyor ise durumunuz ciddi çok da farkında değilsiniz ama ileride evden çıkamaz hale gelebilirsiniz. gerçekten üzüldüm, dışarıda insanlar tamamen rahat yasarken kendinizi kemiriyorsunuz ve bu duruma istemeden de olsa giderek alışıyorsunuz. gerçekten lütfen doktora gidin en azından ilaç kullanmak istemediğinizi söyleyin.
tutunamiyoruz
İlk okuduğumda böyle bir şeye ihtimal vermek istemediğim için öylesine yazılmış bir yazı olarak algılamıştım. bu yüzden yaptığım yersiz yorum için çok özür dilerim. lütfen vakit kaybetmeden bir destek al olur mu? belki çok kolay bir tedavi yöntemiyle üstesinden gelebileceğin bir durumdur. güzel haberlerini bekliyor olacağız burada. çok geçmiş olsun.
matricariachamomilla
bu bende güne kadar çıkıyor ve 5.gün bedenim kabul etmiyor. ben sana yardım almanı öneririm bu asla tek başına baş edeceğin bir şey değil.