mahrez61
22 yaşindayin girip görmediğim ortam kalmamiştir.binlerce insanlarla tanişmişim ve size insanların çoğunun durumunu anlatmak istiyorum çünkü artık iğreniyorum.çoğu insan sahte yüzleriyle insan içine çıkıyor kimse yaşadiği hayattan memnun değil.İnsanlar gösteriş yapmak için yemediği halt kalmıyor.asgari ücretle çalışıp maaşını cumartesi günü diskolarda yiyip sonra ki gün züğürt gezen kardeşlerimiz.çıkan en yeni şeyleri alıp gösteriş yapan meraklı kızlarımız.sabahtan akşama kadar gezip tozma peşindesiniz çoğunuzun gelecek için hiçbir planı yok çoğunuz günü kurtarma peşindesiniz.bu sosyal medya hesaplarını bile insanlar birbirinden geri kalmamak için kullanıyor.3-5 gün güzel takılmak için birbirine yalan söyleyip takılan insanlarımız.bu hayattan memnun olmadiği halde bu batağa düştüm bari bu yolda devam edeyim diyen yüzlerce insan.hatasını söylesen doğru söylüyosun diyip sonra ki gün aynı şeylere decam eden insanlar.evin içinde başka evin dışında başka olanlar .çok rezil durumda yaşayan insanlarımız var ve bu benim canımı sıkıyor .büyük bir beddua mı aldık da bu hale geldik.yoksa gerçekten bu kadar sahte yaşayacak kadar gerizekalımıyız.İnsanların bakış açısı üzerine yönettiğimiz bu hayattan gerçekten gram zevk alıyormuyuz.öyle bi düzene girmişiz ki her gün daha kötüye gidiyoruz kurtulma şansımız yok.batıyoruz sadece batıyoruz diğer insanlardan geri kalmamak için kendimizi şekilden şekile sokuyoruz.herkes bu durumun farkında ama onlarında yapacak bişeyi kalmamış.bu yalan dolanlara uymak zorunda hissediyor kendini.hayatımız aslında şimdiden bitmiş bizim ölene kadar hava atıp,gösteriş yapma peşinde olacağız ve galip çıkan kimse olmayacak yazık bize çok yazık hemde..kötüye gitmeye ve rol yapmaya devam edeceğiz hayırlı geceler..

Yorumlar

freud
herkesin hayatina kimse karışamaz o bu şekil takılır bu bu şekil takılır
josefin
İnsanlar sahte ve basit gorundukleri kadar değiller bence en azından kafalarının içinde düşünüp bu karara varmış olmalılar diye umuyorum. boş yaşamak akıl kârı değil en azından böyle olduklarinin farkındadırlar ki degistirmiyorlar diye hayal ediyorum. tercihleri sonucunda çürüyenlere acimiyorum. dusuncelerini hislerini arzularını dışa vuran içine atamayanlara aciyorum bizzat kendime aciyorum dolu dolu yaşayıp kafamın içinde gizem soru bilinmezlik bırakmamak icin kendimi yipratisima aciyorum bir şeye karar vermedim kendi olduğum gibi yaşıyorum ama onların kafalarının içinde bir şey dönüyor ve basit yaşamayı boyle görünmeyi seciyorlar . kendi hallerine bırakmak ve içine dönmek iyidir biliriz hepimiz de biri bana fikirlerim için laf giydirse kendini gelismek ugruna kendini yipratiyorsun dese tırnağımi oynatmam kisiligim budur cunku. insan fıtratı aynıdır onlar da oynatmayacaktir
josefin
@freud o koca yazımı özetlemiş arkadaşlar okumayin
mahrez61
@Biz kimsenin yaşantisina karişmiyoruz çoğu insanın olduğu durumu anlatmak istedim.
@josefın aynen kafalarının içinde düşünüp bu karara varıyorlar ama yazdığım gibi kendilerini bu hayatın içinde bulduktan sonra kendilerince bu yolun dönüşü zaten yok diyip devam ediyorlar.
josefin
seçilen yollarin dönüşü değilde sapakları var bence. sapan sapamayan kaçıran bulamayan var deli dolu yollar ... umarım herkes doğru sapağı yakalar da huzurlu yolu tutturur
frances
1000 kişiyle nasıl tanıştın? nasıl ortamlara girdin? bu iki soru çok önemli bence.
mahrez61
@ frances en basit örneği geçen sene 500 kişinin çalıştığı yerde yöneticilik yapıyordum yöneticilik derken okuduğum bölüm inşaat bölümü olduğu için bi aile büyüğümüzün şirketinde şeftim.ve 14-15 yaşımdan beri gurbetteyim helede artvin den samsun a kadar olan illerin hepsinde yaşadım(giresun hariç)girdiğim ortamlar derken de aklına gelebilecek en barbat ve en iyi ortamlarda bulundum.kısacası her ortamın kurdu oldum :)
frances
belki sana öyle geliyordur.
mahrez61
@frances . her insanın yanılma payı vardır :) ama çoğunlukla yanılmam buna eminim .
frances
çoğunlukla yanılmam diyenden korkarım.
mahrez61
@frances ben kendimi biliyorum .sen farklı düşünürsün saygı duyarım :)