haydranoid
sınav sonrası samsundan gitmek kadar mutlu eden başka bişey yok vize notları umurumda değil olmayacakta mesafeden dolayı gidemeyen arkadaşlar allah kurtarsın demeliyim çünkü samsun gerçekten boğucu biryer.

Yorumlar

anonim
samsunu beğenmeyen arkadas :d bidaha gelmemen dilegiyle
pikaccu
neden bidaha gelme o zaman diye yargılıyorsunuz hemen, sevmiyor olabilir. bu çok garipsenecek bir durum değil bence. siz herkesin istediği şehirde eğitim gördüğünü falan mı sanıyorsunuz? mecburiyet diye bişey var bu hayatta. bırakın eğitim görmeyi hiç sevmediği bir şehirde yaşamak zorunda olanlar var onları nereye göndermemizi önerirsiniz? çok uzun yıllardır samsun'da yaşıyorum ve yaşadığım şehri de seviyorum ama bu kadar samsun fanatiği olmaya gerek yok bence. saygı duyun biraz ve içinizde yaşayın fanatikliğinizi.
haydranoid
of anonimler nedir bu klavye başından büyüklük çabaları ayrıca gelirim gelmem sanane.
orlito
@pikaccu bende bursa'yı istiyodum ama gelmedi 3. tercihimdi burası şimdilik memnunum
dimitri
öyle bir allah kurtarsin demişsin ki kendimi silivri cezaevinde hissettim kardeşim :) birazdan akrabalarimdan birisi dilber ay ın kadere mahkumlar programını arayıp silivri de yatan dimitri ye bu şarkıyı armağan ediyorum diyecekmis gibi hissediyorum :) insanın sevmediği yerde durması cok zor. kendine burayı sevdirecek şeyler yap. kaçıncı sınıfsin bilmiyorum ama yoksa zaman geçmez bu durumda