dimitri
günaydın arkadaşlar bu sitede bir eksik buldum uyandırma butonu :) şu an hava çok güzel ama bazı arkadaşlar uyuyordur onların bu güzel havayı kacirmamasi için uyandırma butonu ile uyandırmak isterdim :) uyumayan arkadaşlara tavsiyem kendinize bir iyilik yaparak bu güzel havayı değerlendirin :)

Yorumlar

sismanveofkeli
beni bu güzel havalar mahvetti...
dimitri
@sismanveofkeli ama böyle havalar tekrar ayağa kalkmak için bir şans. çivi civiyi sóker :)
Gerekovic
senin bu mesajını okuyup, şöyle bir perde kenarından bakıp da hafif bulutları ve güneşi görüp, geri uyudum @dimitri :) bu havaları bir ben sevmiyorum anlaşılan :)
dimitri
@onumarkamsobee bir yere kadar mesaj çok iyi gidiyordu bir an dışarı baktım ve hava çok guzeldi bende disari çıkmaya karar verdim diyeceksin sandım hayirli bir ise vesile oldum diye sevinecektim ki sonunu okuyunca kendi adıma üzüldüm :) neden sevmiyorsun acaba böyle havaları ?
Gerekovic
@dimitri ben de çıkacağımı söylemek isterdim, üzdüğüm için özür dilerim.. :/ sıcak oluyor, bir de nedense hoşuma gitmiyor. tam olarak ben de çözemedim. yağmurlu havalar daha çok ilgimi çekiyor. yağmur olmasa bile, böyle hava kapanıyor. karanlık oluyor. rüzgar esiyor hafiften. o daha da çok hoşuma gidiyor. ama akşama doğrumsu çıkarım sanırım dışarı. şöyle 1-2 saate kadar. :)
dimitri
minnos kalbim böyle uzulmelere dayanamıyor :( aslında her havanın kendine göre bir güzelliği var . bizler de kendimize uygun olanını seviyoruz. yağmurlu havaları bende severim hatta kız arkadaşımla sırf islanmak için çok yürüdük yağmurda :) ama hani hava kapalı olurda yağmur yagmaz böyle kasvet vardı ya işte o zaman hiç sevmem nefret ederim hiç birşey yapasim gelmez. senin güneşli havada camdan bakıp yattığını bende kasvetli havada yapıyorum :)
Gerekovic
her havanin bir güzelliği var evet de mesela simdi erkek arkadasimla oturdugumda karsidan güneş yine gözüme gözüme geldi, üstüne yürürken ya da otururken yakiyor. ne bileyim sevemedim öyle bu havaları:)
dimitri
o zaman seni kuzey ülkelerine gönderelim :) @onumarkamsobee
Gerekovic
çok da güzel olur aslında @dimitri ama soğuğun da fazlası zarar :d