frances
arkadaşlar şu sevgilileri rahat bırakın allah aşkına. şuradakilerin %30'u yolda gördüğü sevgililere sövmeye gelmiş. yazık lan, o kadar bedduaya insan mı dayanır?

Yorumlar

efekentli
ev arkadaşlarımın ikisininde de sevgilisi var tam ortadaki odada kalıyorum bazen kulağım kapalı ders çalışıyorum. evi polis bassa sevinirim. alt kattaki komşudan geceleri sürekli garip garip sesler duyuyorum 50 küsür yaşındalar ama maşallah. her aidat vermeye gittiğimde imalı imalı bakıyorum ama anlamıyorlar. eski sevgilim karşı binamda ve sevgilisi var hergün görüyorum nerdeyse. üst katta yeni evli çift var sürekli aşkım canım diye bağıra bağıra konuşuyorlar. birbirlerinin isimlerini bilmiyorlar galiba. kankim her aradığında sevgilisi ile olan sorunlarını dinliyorum. kardeşim lise1de o bile sevgili yapmış ben onun yaşında gtadaki kıza aşıktım. kpssye 1 ay var yaş geçiyor ben beddua etmeyeyim kim etsin bırakın az stres atalım kpssden sonra ne boq yiyorsunuz yiyin :)
anonim
bizim yok nabak :d
denizadam
normal sevgililere eyvallah ama bazıları var ki sahilde yolda yürümeye mi çıkıyor koklasmaya belli degil. biraz dikkat etmek lazım 😊
frances
@efekentli insanları rahat bırak :d @denizadam sahilde koklaşan görürsen polisi ara karşim. anonim_bay benim de yok ama sahilde gezerken filan hiç kalbime sancılar saplanmıyor.