egeli
hissizlik.... bu duyguyu hisseden insanlari oyle iyi anliyorum ki. insan sevdigi insanlari bile herkeslestirebiliyor. yalnizlasiyor. uzaklasiyor. bir damla gozyasinin anlamını bile bilmiyor. hayattan beklentisi kalmamis, bir hayati bile olmayan insanların hissettiği bu duygu unsani yasarken öldürüyor. çevresinde onu tanıdığını düşünen insanlar ona her konuda "duygusuz" diye hitap edebiliyor. hani derler ya "cok gezen mi bilir?" , " çok okuyan mı?". bu sorunun yanıtını almam cok zamanımı almadı. "çok yaşayan biliyor" herseyi. insanlari tanıyor, olaylarin nasil sonuçlanacağını tahmin ediyor, basina ne geleceğini biliyor. tek yanit bulamadigi "sevgi?". nasil başlıyor? nasil hissettiriyor? devam ediyor mu? nasıl bitiyor?

Yorumlar

free
cık olmamış :))
Gerekovic
hissizlik dediğin şey hiçbir şey hissetmemek değil midir? peki "hissizlik..bu duyguyu hisseden insanlari oyle iyi anliyorum ki." derken de bir şey hissettiklerini söylemiyor musun? yoksa seninle benim "hissizlik" tanimimiz mi farkli?
dimitri
insani insan
dimitri
insani insan yapan hisleridir. diger canlılardan bizi ayıran en önemli iki nokta duygular ve akıldir. eğer bu ikisinin dengesini ayarlarsan tüm zorluklara rağmen mutlu olabilirsin. ne yaşamış olursan ol hislerini kimsenin yok etmesine izin vermemelisin. sonuçta o hisleri sana veren onlar değil ki onlar senden geri alsın. yapması zor olsada kendine sürekli "hisler benim için önemlidir" mesajını vermelisin. beynimizi kandırmak çok kolaydır ve beyin sen nereye odaklanirsan oraya yönelir. kötü düşünürsen beyinde o yönde tepki verir ona göre salgı üretimi için emir verir, güzel düşünürsen de ona göre salgı emri verir. kendi hayatını başkalarının dizayn etmesine göz yumma. emin ol sandığından daha güclusun bu her insan için böyle. ayrıca @onumarkamsobee ye katılmakla birlikte onun söylediğine ek olarak farklı bir açıdan yaklaşmak istiyorum senle aynı düşünen insanları çok iyi anlıyorsan demek ki hala birseyler hissediyorsun demektir. sana düşen korkmadan bunları dışavurmak.
Gerekovic
bu arada unutmuşum, ben senin de hissettigini düşünüyorum hala. yani hissizlesmemissin bence. yani kisaca @dimitri 'ye katiliyorum. benim unuttuklarimi tamamlamis. tesekkurler dimitri:)