egeli
ya arkadaslar bi konuda fikrinize ihtiyacim var. 2 hafta sonra erkek arkasimin dogum gunu. uzaktan bi iliski yürüttüğümüz icin bana dogum günümde guzel bi kutu hazirlamisti. simdi bende mahcup olmamak icin maddi sartlari biraz zorladim aylarca kucuk kucuk hediyeler aldim. kemer, cuzdan, parfüm, taraftar kupasi ve ikimizin resmini çerçevelettim. fakat icime sinmeyen biseyler var. abarttim mi desem evet. sebep o abartti ben altta kalmayim. yanlis yada dogru mu yapıyorum bilmiyorm ama oyle seylere takan bi insan da degil ama ne hissettigini bilemezsin insanin. bi erkek ne ister ozellikle burdaki bay arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var.

Yorumlar

emmanuel
yanına git, sana bir hediye getirdim de sımsıkı sarıl, sonra da paketi evde açarsın de 😂
sincebin
yani şimdi sorduğun soru biraz garip olmuş neden dersen. ya her kez farklıdır dostum ben arıyorum aşırı derecede saat sevdam vardır başkasının işte eski plaklara vardır. bir erkek ne ister sorusuna cevap arama herkez dek farklı bir cevap gelir. sen alınabilecek şeylerin çoğunu almışsın emin ol bunlar kâfi gönder gitsin.
esob
simdi hepsini birden topaman olmamış neden mi belkide daha çok yıllar sizi beklicek sonra ne alcam diye düşünürsun bu yıl kupa öbür yıl çerçeveli resim vs vs (çok da önem verme gözünde büyütme tam bilmiyomda ne kadardır berabersiniz neyse)
ucuncunesilsaglikci
bence hediye icten gelen bisey olmali,tabiki icinden gelerek yapmissindir o ayri ama bu altta kalmamak konusuna fazla takilma :) bi de bi turla etrafta ben oyle yapiyorum mesela bakiniyorum bakiniyorum alacak bisey olmuyo sonra bisey goruyorum aa evet bunu kesin almaliyim diyorum :) cerceve ve taraftar kupasi iyi fikir bana gore :d
free
genellemek her ne kadar yanlış da olsa seven bir erkek hediyeyi fazla önemsemez diye düşünüyorum...