imhotep
herkesin 19 mayıs atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramı kutlu olsun. gönül isterdi ki böyle bir gün samsun gibi bu günün en özel şehrinde büyük bir şölen olarak festival olarak kutlansın büyük etkınlıkler ile kutlansın ama bunların hiç biri malesef olmuyor. devlet resmen bayramları itibarsızlastırmak veya unutturup yoketmek istiyor. ne yaparsanız yapın bu milletin aklından kurtuluş mücadelesini o ruhu ve o büyük komutana olan şükranını silemeyeceksiniz. gectiğimiz senelerde heykeli yıkıldı ilahiyatın önunde bazı sivri zekalar put gitti sukurler olsun falan gibi sacma sapan laflar ettıler. kimse ona tapınmıyor kımse onu şirke katmıyor sadece ve sadece sevıp sayıyorlar. siyasi oyunlara alet olmayın daha fazla. cok sevdıgınız osmanlının en buyuk padısahlarından ve en ıyı komutanlarından kanuni sultan suleyman bile heykellere dokunmazken siz neyın kafasını yasıyorsunuz. bu millet gecmisindeki buyuk komutan olan padisahlarınıda ulkeyı 7 düvelden arındırıp bütün dünyanın saygısını kazanan o büyük paşayıda sevıyor sayıyor. hepsının mekanı cennet olsun binlerce kez de allah razı olsun hepsınden. ona cennet mekan buna cehennem mekan diyip hadsizlik yapmayın. onunda hesabını allah a bırakın. allah daha guzel yarınlara uyandırsın bizi dostlarım. günün şarkısı tabıkı gençlik marşı.

Yorumlar

foreveralone
o gün de siteye yazı yazmıştım. ve o gündem beri o fakülteye iğrenerek baktım. birinin başına bisey gelsin acımam. gelecekte zaten yavaş yavaş dur.
imhotep
@foreveralone yanlıs yonlendırılıyorlar cahillik akıyor her yerden ben uzuluyorum. birilerinin oyuncagı olduklarını anlayıp bıreysel dusunebıldıklerı zaman bu ulke gelısmeye baslayacak zaten. ama gördügüm kadarıyla son 30 senede degısen hıc bise yok
foreveralone
-spoiler- zulüm 1923'te baslamis.