kykmagduru
arkadaşlar şimdi size bir soru soracağım 1.5 senelik ilişkim var kız arkadaşım başka biriyle görüşmüş sosyal medya üzerinden bende bunu yakaladım ve ilişkimi bitirdim yanlış mı yaptım sizce bundan önce de yakalamıştım affetmistim ama bu sefer affetmek gelmiyor içimden

Yorumlar

bitmishaziran
nasil bir konusmaymis peki bu?
imhotep
yanlıs yapmıssın koçum bi de buluşup cilveleşmelerini izlemeliydin. belkı kız ıcın gecıcı bı heves. sen hareketlerınden mimiklerinden cozerdın bunu. aaa çok yanlıs. git özür dile kızdan hemen.
kykmagduru
konuşmanın içeriğini bilmiyorum ben zaten o sinirle bitirdim herşeyi
pikaccu
başka biriyle görüşmek derken? bence konuşmanın içeriğini iyice bir öğren. en ufak bir şüphe oluşursa içinde bitirmekte sonuna kadar haklısın, affetmeyi falan düşünme sakın daha önce bikere affetmişsin zaten. hem senin kafanda soru işareti kalmaz yanlış mı yaptım diye, hem de karşındakine haksızlık etmiş olmazsın. şahsi görüşüm bu yönde..
kisafilm
seninle beraberken konuşmussa çocukla ne tür bir konuşma olduğuna bagli ama seninle ayriyken konuşmuşsa bence bu konuda ikinzde suçlu olmuş olursuz ilişkinin bitmesine ,farklı insanlara yönelmenizi sağlayacak durumu yarattığınız için.
benbirnotayim
korkunc. :( birakin abi boyle kizlar icin ikinci kez dusunmeyi. midem bulandi. oggg.
kalabaliksakalliadam
taviz taviz dogurur ilkinde yapacagini sonra yapmisin zararin neresinden donersek misali allah korumus
anonim
konuştukları şeye göre değişir. İlk başta kız arkadaşını dinleyebilirdin sakin bir şekilde.
anonim
en iyisini yapmissin safligini kullanmis amann bulusmanin masumiyetimi olur onemli birsey olsaydi sana da soylerdi akılli olun ....