bjk
@artemis kanka napıyon ya 😂 çok çalışıyorsun kendini yorma o kadar az çalış tamam mı 😎

Yorumlar

artemis
bugün beni mi gördün yoksa iftardan sonra beyazlar içinde melekkk gibi geçtim dimi kanka :d evet ciddi anlamda çok yoruluyorum ya yemek yiyemiyorum yorgunluktan .ya vatsaptan yazsana şapşal :):):)
bjk
bjk @bjk
7 yıl
bilemiyorum belki görmüşümdür 😎 yemek yeme zaten 😂 vatsaptan yazmak hımmm numaranı ver de yazayım @artemis ganka 😂
artemis
silmiştin beni ya dimi pardon:):):)
bjk
bjk @bjk
7 yıl
tâbi ki silmiştim 😂 @artemis burda da sileyim mi?
artemis
sill sen bilirsin :d:d
bjk
bjk @bjk
7 yıl
hadi sildim o zaman 😎 @artemis
artemis
oyun mu oynuyosun hayırdır ? bi yazmalar bi silmeler ? tamamen sileceksen sil yani bu ne ?
bjk
bjk @bjk
7 yıl
tamam sildim seni dedim ya @artemis 😏 herhangi bir etkileşimde bulunmayacağım sana bitti bak bu da son olsun 😇
artemis
ya sana noluyo ?beni birisi için silip biz çok mutluyuz ayrilmicaz diyip iki gün sonra ayrılıp burda benimle muhatap oluyosun.ben yine insan gibi mutlu olmanı isterim diyorum küs kalmiyorum seninle,olgunluğumu koruyorum yine saçma sapan konuşuyosun. madem tamamen silmeyi düşündün burda neden muhatap olup sinirimi bozuyosun? yok silerim bilmem ne falan.amaç ne onu anlamadım.neyse ben daha bi şey demiyorum çocuk çocuk hareketler.hayır bi de espri olsa gam yemicem ama bu ne
bjk
bjk @bjk
7 yıl
ben öyle mi demişim sana başkalarıyla karıştırma beni. @artemis üstelik senle konuşmadığım zamanlarda geldin yorum attın bana sonra da gelip muhatap oldun deme istersen ben küs kalmayı yeğlerim. söylediklerinden önce yaptıklarını bi' hatırla ondan sonra de ki sen yaptın sen geldin şöyle böyle diye. olgunluğunu koruyacaksan benle küs kalmamak gibi bir zorunluluğun yok konuşmayabilirsin ya da mutlu olmamı istemeyedebilirsin ben o konulara hiç girmiyorum farkındaysan. çünkü önemsemiyorum boşu boşuna münakaşa etmeye de gerek yok. hadi eyvallah.
artemis
İnşallah.
artemis
ben orda bi espri yaptım ve konu kapandı o espriyi de neden yaptım sen yorumumu beğendin diye.İlk adımı sen attın farkinda bile değilsin iyi düşün bence.mesajinda benden bahseden sensin.çok çalışma dedin sonra da siliyorum seni diyorsun bu ne yani ? madem sileceksin sanane benim çalışmamdan.kendinle çelişiyorsun neyse uzatmaya gerek yok iyi günler.