portakalliordek
canım o kadar sıkkın ki istemeden yanimdaki insanları da kırıp döküyorum buradan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum çünkü ben olsam benimle arkadaş olamazdım

Yorumlar

Yabadabadu 🔥
İnsan streesli olduğunda, sinirini çevresindeki insanlardan çıkarması normal gibi. umarım stressin geçer. dostluk bunu gerektirir. şanslısın :)
portakalliordek
@bilbakalimbenkimim farkındayım bunun karakter olarak zor biriyim istersem anlaşılır oluyorum resmen sabır ölçüyorum törpülemeye de çalışıyorum ama yapı iste :)
dakoh
helal olsun arkadaşlarına, sıkı tutun ördek güzel günler çok yakında ;)
Yabadabadu 🔥
allah seni verirken, sabrını da vermiş kızlara desene :d belki düşündüğün kadar çekilmez birisi değilsindir. olsan bile, seni de böyle sevip, kabullenmişler. gerçek dostlarınsa kabullenmek zorundalar zaten :)
portakalliordek
@bilbakalimbenkimim ama bende onları cekiyorum 😅😅 ya şöyle bir şey var evet arada kırıp döküyorum ama verdiğim değeri mutlaka hissettiririm onlar ben tarafından sevildiklerini bilirler bir de yılların katkısıda var @dakoh
Yabadabadu 🔥
her şey karşılıklı tabi, onun etkisi daha büyük 😅😋 öyle olman daha iyi. hissettirmeyince arada bir kopukluk oluyor. İlerleyen zamanlarda. hoş, sevgini çok hissettirincede arkadaşlığın suyu çıkıyor. kişiden kişiye değişiyor bu durum tabi. seçebilmek önemli :)
portakalliordek
@bilbakalimbenkimim iki ucu kurbağalı dere 😅 insanlar bencildir ne yaparsan yap suyu çıkar 😅
Yabadabadu 🔥
ne yapsak olmuyor. ne biçim iş, anlamadım ki 😅
portakalliordek
@bilbakalimbenkimim bunu henüz kimse çözemedi biz çözersek ödül alırız bence😅
Yabadabadu 🔥
bunu düşünmemiz bile yeter, bence biz hakediyoruz ödülü 😄😋