korebe
bazen çok yorulduğumu hissediyorum.ve bu yorgunluk aylarca, yıllarca geçmeyecek gibi bir karamsarlık gelip oturuyor üzerime . ailem, arkadaşlarım,okul,insanlar hepsi üzerime üzerime geliyor, bunların olmadığı başka bir hayat düşlerken buluyorum kendimi. dengesiz bir ruh haline sahibim evet, ne yapacağım ne hissedeceğim belli olmaz bir anım bir anımı tutmaz. dinlediğim bir şarkı moralimi bozarken , izlediğim kısacık komik bir video modumu yükseltir. ne zaman kötü hissetsem ne zaman yorulduğumu bıktığımı sansam hemen hayallerime sarılırım. hayallerime kavuşma isteğim tüm yorgunluğumu alt eder. ''daha bir sürü güzel gün var önünde, hayallerin teker teker gerçek olacak bekle sabret ve gör. '' derim kendime. ve yoğunluğum yok olur,önüme bakarım. yine öyle bi günümdeyim moralim çok bozuk canım çok sıkkın ama devam etmek zorundayım. 😐😊

Yorumlar

Meccelleh
@korebe beni anlatmaya çalıştin sanirsam :))
cezvedecay
2-3 sene önce beton bir şehirde üniversite okurken aynı düşüncelerle boğuşur bazen de boğulurdum. kalabalıklar içinde hep yalnız hissederdim. angara havalarında bile birden duygusala bağlardım ve dediğin gibi bazen de bir video görüntüsüyle bir capsle en bunaldığım ânlarda neşem zirve yapardı.
zaman geçti, o dönemki sıkıntı olarak beni rahatsız eden hiçbir şey bugünlere kalmadı fakat hayatın tadı da o günlerde ki kadar güzel mi bilmiyorum.
tüm sıkıntılar geçiyor ve sürekli yeni sıkıntılar ekleniyor, hayat buysa demek.
nacizane tavsiyem, ara ara kendini dizilere, filmlere kaptır. yapman gerekenleri aksatmadan zamanında yap. kendi dünyanı bırakıp, başkalarının dünyalarına dal, onlarla gül onlarla üzül. sonra da günümüz insanı gibi hepsini orada bırakıp işlerine bak. kendini geliştir, yabancı dilini ana diline yaklaştır, bilgin olan konuları derinleştir, bilgin olmayan saçma sapan konularda bilgi edin. kendimi şu konuda da geliştirseydim deyip pişman olma hiç bir konuda. zamanı gelince herşeyi yaşıyoruz birşeyleri değiştirme şansı pek olmuyor, kaderde olan başa geliyor, o yüzden, rahat ol ve küçük mutluluklarla yetin, büyüklerin peşinden koşup mutsuz olmaktansa böylesi daha iyi. herşey olmasada birçok şey daha güzel olacak. tecrübeyle sabit.