shitlembikk
bugün atakum sahilde arkadaşımla yürürken ne kadar şanslı olduğumuzdan bahsettim istediğimiz yerdeyiz, istediğimiz bölümdeyiz diye bunu dedikten beş dakika sonra sahilde düğün fotoğrafı çektiren çifte rastladık. bir insan bu kadar şom ağızlı olur, resmen o an sınandım şeytan dürttü hadi halinden şikayetçi ol bak millet evleniyor sende daha aday adayı bile yok bak ne kadar mutlular diye.. olsun gün gelir o da olur, nasibimizde varsa yaşarız. tabi bunları gelinle damadı arkadaşla çekiştirdikten sonra söyledim o ayrı konu 😄😄

Yorumlar

Дан БилзЭрхан
nihayetinde bizler de insanız ve şahsi ihtiyaçlarımız veyahut sıkıntılarımızdan mütevellit siteyle ilgilenemediğimiz zaman dilimleri olabiliyor. hiçbir çıkar gütmeden yıllardır yazılarınızı bıkmadan ve usanmadan okuyup onaylamakla kendimizi mükellef tutarken siz biraz gecikme sonucu siteden soğuduğunuzu ve yazmak istemediğinizi dile getiriyorsanız zaten bundan sonra yazmayın.
shitlembikk
bu bir gecikme değildi ve ilk defa olmuyor benden önce yazılanlar yayınlanıyor ancak benimki yayınlanmıyor gözünüzden kaçmış olabilir anlıyorum ancak biraz daha özenle yaklaşırsanız bu duruma daha iyi olur teşekkürler.