mavipenguen
öz kardeşinin nişanında takım elbise giyecek olmasına karşı çıkmak da aşka dahil mi??

Yorumlar

kizilsakal
tamm normalde izin vermezsin ama kardesinin nisani izin ver sende abartma yani kiskanclik iyidir ama haddinden gazlasi kacirtir saygilar :)
XX
XX @XX
7 yıl
bence tedavilik bir durum
greeneyedd
on kere okudum yine anlamadim sorun bennde sanirim 😂
ciplakadam
peki adam napsın pijamayla mı gitsin 😁
sempathicoo
empati kur bence ;)
karakutuu
aşk karşılıklı olana deni
karakutuu
aşıksan aşık insanın gözünün başka kimseyi gormeyecegini bilirsin ve aşk karşılıklı olan aşıklık durumuna denir . yani karşıdaki de sana aşıktır gozu senden başkasını görmez . o yüzden ikinizde aşkın ne demek olduğunu bilir bu yüzden birbirinizi o derecede kiskanmazsiniz hatta karşı cinsin en güzelini giymesini en iyisine sahip olmasını istersiniz ask buna dahildir .
matricariachamomilla
ya ben bu aşkımsı şeylere pek karışmıyorum ama cehennemde yaşamıyoruz yapmayın etmeyin lütfen gözünüzü seveyim
zombi
değil, saçma
mavipenguen
@kizilsakal haklısın zaten bu yüzden tartışıyorduk başlarda ama artık o da anlayış gösteriyor kıskanacağım şeyleri biliyor kendi yapmıyor ufak tefek şeyler kaldı o da artık zamanla alışıcaz ya o bana ya ben ona :) asla kaybetmek istemem. @ciplakadam güldürdün beni :d tramvayda bi durak buna güldüm kendi kendime sağolasın :) @karakutu2 tabi ki haklısın ben de öyle istiyorum her şeyin en iyisini sahip olsun birlikte alışveriş yaptığımızda da en yakışanını en güzelini alıyorum ona ama öyle bi ortamda ben yokken kıskanıyorum ne yapalım ben de böyle kıskanç bi insanım :)