camfincan
arkadaşlar acil f ikr-i yardımınıza ihtiyacım var. kendimi baya kötü hissediyorum. tarafsız gerçekçi düşüncelerinizi duymak istiyorum. şimdi konuya girersem, şöyle başlayayım. beraber güzel bir yıl geçirdiğim eski kız arkadaşımla ilgili konu. İsmi es diyelim. pek çok kız arkadaşım oldu. fakat beni en çok seven ise es.di buna adım gibi eminim. öyle ki yarın evleniyoruz desem, akşama otobüs bileti alıp yanıma gelecek biriydi. ben de onu seviyordum fakat kabul edemediğim 2-3 yönü de vardı. evlenmem diyordum onunla. yine de sevdiğim özlediğim yönleri var. es ile yaklaşık 2 ay önce ayrıldık. benim aklımda şüphem yoktu. özlemedim pek. diğer ayrılıklar gibi zor olmadı. o da beni aramadı zaten. ama hayat olarak zor bi dönemdeydi. kardeşi hastaydı, ailesiyle ciddi sorunları vardı. o zamanlarda yanında olmadım. bu yüzden bir pişmanlığım var. neyse daha sonra mesaj attım geçen ay. konuştuk barışır gibi olduk. barışmak istedi. onun sesini özlemiştim. ama benim bir kız arkadaşım vardı. o nedenle barışamadım. arkadaş kalmak istedim. bi ilişkimin olduğunu bilmiyordu, söylemedim. sanırım vazgeçti benden. 3-4 gün önce farkettim beni engellemiş. yeni bir ilişkiye başlamış hatta ciddi bi seviyedeler. biz ayrılmadan önce tanıştığı biriyle. sinirle sordum engellemediği bi yerden. seni aldatmadım dedi. bana mesaj atma dedi(düzgün bi açıklama bile yapmadı). sonra ordan da engelledi. bu bana koydu arkadaşlar. niye engelliyor ki? napcam bişeyine mi karışacağım sanki? zorla kendime mi döndürmeye çalışacağım? ben onun mutlu olmasını isterken sadece, bana düşman gibi davranması çok saçma. en son olarak da dün mesaj attım. dedim "neden engelliyorsun? hayatında sana engel olmayacağım zaten benm de bir ilişkim var, yine de konuşmalarımıza değer veriyorum, canın isterse mesaj atarsın, mutlu ol" dedim daha düzgün cümlelerle. cevap vermedi ama engellemedi de. belki de devam eder benimle konuşmaya... siz olsanız ne yaparsınız?

Yorumlar

Rıza Kaan Tangöze
kardeşim benim fikrimi soracak olursan uzak durmanı tavsiye ederim ki sen zararlı çıkma. düşünme şeklin çok güzel karşındaki kişiye değer veriyorsun bu bariz bir şekilde ortada. ama o işler sandığın gibi yürümüyor yarın bir gün erkek arkadaşıyla bir sorun yaşarsa ilk fırsatta sana sorun çıkartacağına adımı koyuyorum. İyi olmuş demeyeceğim ama bırak kendi pişmanlığını kendi yaşasın sen yapman gerekeni bir adam gibi yapmışsın için ferah kafan rahat olsun. tek derdimiz alkole ve sigaraya gelen ötv zammı olsun boşver
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
o işler öyle olmuyor
ayrıldıktan sonra tekrar yazmanın hatta sevgilin varken tekrar yazmanın manası ne?
eski sevgiliden arkadaş olmaz.
ulan ne öpmüştüm seni veya kanka şurada el ele tutuşup gezmiştik mi diyeceksin.
kız akıllı davranmış. sevgilim var uzak dur diyor.
anonim
bir an beynim döndü 😟
anonim
haketmissin ben daha beterini daha kötü şeyler yapardım sana
camfincan
eyvallh kardeşim.
camfincan
ne gibi? @anonim_bayan
anonim
yazın çok tanıdık geldi ama sonra yanılsamaya uğradığımı fark ettim.
anonim
boş vicdan rahatlatmalarınızı bir kenara bakın. İyi biriydi yanında olamadım diyorsun olsaydın bu kadar basit işte . olmadıysan karıştırmanın bulaştırmanın anlamı yok . verdiğiniz karar ne olursa olsun arkasında durum biraz . özlemedim pek ? ama barışmak istediğini söyleyince kız arkadaşım vardı barışmadım diyorsun yine vicdan. kız arkadaşına ihanet etmemek için böyle bir karar almışsın yoksa yalar yutardın kardeş kandırma kendini . bırakın bu iyi adam ayaklarını gözünüzü seveyim.