anonim
nasıl anlatsam bilmiyorum ki. en iyisi şöyle başlayayım. münevver ayaşlı da kalıyorum. yaklaşık olarak bir aydır takip ediyorum seni. çok nazik ve insanlara karşı çok samımı ve sevecen buldum. kyk erkek öğrenci yurdunun önünde kı ziraat atm sinden para cekerken gördüm seni. demir parmaklıkların arkasındaki bahçede yavru bir köpekle oynuyordun. sadece gülüp geçmiştim. daha sonra senı tekrar tekrar göre göre değişik bir duygular içerisine girmeye başladım. ne zaman para ceksem senı o yavru köpeğin yanında görüyorum. o kadar çok güzel seviyorsun kı senin çocuğun olsa kim bilir nasıl seversin. biz münevver ayaşlıya çiçek bile sokamazken sen köpek bakıyorsun o yurtta. bu arada köpeğinin adını da öğrendim. adı yaver. senin gibi adamlar kaldı mı derdım hep? demekkı varmis. bir kaç defa karşılaştık bakıştık ama sen sadece oylesıne baktın sanırım. bugün tekrar erkek yurdunun önünden geçerken uzaktan senı görünce yalandan atm ye gittim. sırf senı izlemek için. senin köpeğinle karda oyun oynamanızı izlemek çok hoşuma gitti.bunu da bugün buraya yazmak istedim. belki okursun dıye. cesaretim yok ama senınle tanışmak istiyorum. ayrıca püsküllü montunda sana yakışıyor. takibimdesin. bir gun cesaretimi toplayıp senınle tanısacagım. kendine iyi bak.

Yorumlar

anonim
tehlikeli sularda geziyorsun bacım.
naberdiyeceksiniz
bu yazıyı okumazsa ben biliyorum bu arkadaşı ileteceğim emin olabilirsin :)
anonim
İnşallah mutlu biter 😊
anonim
şunuda belirteyim köpek hepimizin o köpeklere yurt olarak bakıyoruz.burda o köpeğe sadece arkadaşın bahsettiği çocuk bakıyor algılanmasın.
naberdiyeceksiniz
@anonim_bay olabilir bro bende elimden geldiğince sahip çıkıyorum
anonim
bu çocuk hangi fakülteden nasıl bulabilirim onu acaba?
anonim
arkadaslar ben o kişinin arkadaşıyım. yok bende öyle bakıyorum yurdun köpeği felan degil. o çocuk getirdi kendi fakültesinden. o ilgilendi hep. bir bebeğe bakarmış gibi baktı. sütünü verdi. gecenin 2 sinde beslemeye gittiğimizi biliyorum.hastalandı başından ayrılmadı. o ve güvenlik abiler ilgilendi. siz sadece sevip bu kadar ılgılenmemıssınızdır. doğruya doğru ama şimdi. sana da arkadas iyi bir cocuk ve cok naiftir kendisi. terslemez dıye düşünüyorum. hatta bu yazıdan bahsedebilirim kendisine istersen.