anonim
sevmemesi değil de seviyor mu sevmiyor mu bunu bilmemek en kötüsü. ne yapacağını bilmiyorsun. gitsen gidemiyorsun, kalsan hep yaralar...

Yorumlar

enguzelmevsimim
ona sor. o sana gereken cevabi verecektir. eğer senin üzülmeni istemediginden sevdigini söylüyorsa, karsisinda güçlü dur ve konus onunla.
anonim
belli et yada git konuş içinde duracağına rahatlamış olursun ama hep görüyor musun yakın mısın
anonim
konuşuyorum seviyorum diyor ama bakıyorum seven insan böyle davranmaz. bazende öyle şeyler yapıyor öyle şeyler diyor ki sevmese bunları yapmaz diyorum.
anonim
evet bence seven insan böyle davranmaz, sevilmek, ilgi görmek her insanın hoşuna gider, bu yüzden sırt ilgi eksikliği olmasın ya da egosunu tatmin etmek için seviyorum yalanını uydurur ve oynar, duygularını kullanır, sen de bu yüzden belki de gelmecek ama geleceğini sandığın insan için belki de seni cok seven mutlu etmek için uğraşan insanları görmezden geleceksin.. bazen gelmecek birini beklemek, gelecek için bir engeldir. sana çok değer veren ve bunun için her şeyi yapan insanları bulmalısın..
anonim
belki de gerçekten senin dediğin gibidir ama gidemiyorum ondan, daha çok acıyor canım gün geçtikçe iyileşir sandığım yaralarim her gün daha da fazla kanadı atamiyorum onu
anonim
yani ne dense sadece sözde olduğu gibi kolay görünmüyor, atılmıyor, unutulmuyor ama bazen imkansız olsa da, ve bu imkansızlıklar kabuk bağlamış yaralarını kanatsa da, bu yaralarını iyileştirip ileriye bakmak en doğrusu.. çünkü yaraya ne kadar çok şey sokarsan o kadar kanar, ve daha önemlisi hayat gelmecek ve değmeyecek birini beklemek için uzun değil, gün gelir öyle biri çıkar ki karşına, tüm gelip gidenlere teşekkür edersin.. bu olmayislar, üzülmüşlukler, iyi şeyler ve mutluluklar için bir bahanedir.. geçmişe demir atmadan, önüne bakmalısın..