anonimum
arada diyorum ki ulan ruhsuzum iyi toparlandın ve iyi sabrediyorsun ve de iyi katlanıyorsun.
her hangi bir duruma bir arkadaşa ve ya bir olaya vereceğin tepki kendin olarak verdiğinde farklı anlaşılıp insanların senden uzaklaşmasına katlanamamak ne büyük acizlik.. bir zamanlar yaptım bunu. hayır pişman değilim yoksa bu düşünceler kafamda tam anlamıyla oturmazdı. sanırım bu yüzden kaçıyorum herkesten. neyse konumuz bu değil. eminim içinizde bu durumu yaşayan büyük bir çoğunluk vardır. tamam belki tamamen bu düşünceden soyutlanmak zor olabilir malum 'toplumsal denge' şeysi gereğince.. İlla yok yapamam derseniz her şeyin farkında olup rol yapabilirsiniz. bu da bi seçenek. bu seferde insanlar açığınızı yakaladığında sizi ikiyüzlülükle suçlayacaklardır. dikkatli olmanızı öneririm. rolünüzün hakkını verin.

ha illa ben toplum içerisinde kendim olmak istiyorum derseniz, arkanızdan konuşulacaklara hazır olun. çünkü insanlar herkesten farklı olanları sevmezler. sevmezler çünkü kıskannayı kendilerine yediremediklerinden sevmiyorum derler ve garip garip bakmakla yetinirler.

sen şimdi bu kadar seçenek arasında neredesin derseniz inanın bende bilmiyorum. olabildiğince ve kabul edilebildiğince kendim olmakla meşgulüm diyerek bu entry mi burada noktalıyorum.
esen kalın...

Yorumlar

anonim
aklımdan geçen tüm düşünceleri bu yazıda gördüm. aynı düşüncelere sahibim. İnsanlara içten ve olduğum gibi davrandığım içindir ki pek fazla arkadaşımda yok. aslında aradaki duvarı ören taraf biziz. diğerleri gibi gelene ağam gidene paşam yaparsan baş tacı olursun vesselam..
doktorhanim
👏 doğru tespitler
anonimum
@anonim_bay şu yazdıklarını benim yazımın özeti olarak görüyorum çok haklısın..
@doktorhanim thanks 🙏