and he lived happily ever after
İlişki denen şey tek tarafın hep vermesi ötekinin hep alması yani parazitik bir durum değildir. İki tarafın da faydalandığı bir durumdur; mutualistiktir. o yüzden doğru kişiyi bulmadıysanız acilen ondan kurtulmalısınız. aksi halde sömürüldüğünüzle kalmanız işten bile değildir. o yüzden çeşitli taktikler, savunma sistemleri geliştirmelisiniz.

mesela yemeğe gideceksiniz. öncelikle yemeğe gideceğiniz mekan çok önemli. oturacağınız yerden tuvalet ve çıkış görünmemeli ve aynı istikamette olmalı. oldu da bir hataya düştün hatunu pek tanımadan yemeğe çıktınız. yemeği bitirdiniz, sohbete devam, laf arasında bi ağzını yokla hatunun hesabı nasıl yapalım diye. derse ki hesabı erkek ödemeli; bence de, benim de kanaatim o yönde zaten de. muhabbeti devam ettir 10-15 dk, en optimal süre 9 dk'dır ama olsun işi garantiye almak gerek, daha sonra müsadenle benim bir lavaboya gitmem lazım de kalk. sonra hatunun görüş açısından çıkana kadar sakince yürü, iyi dinle bak buralar çok önemli, erkenden hızlanırsan hatun mevzuyu çakar, görüş açısından çıktığın anda adımlarını hızlandırmalısın ve hemen çıkışa yönelmelisin! mekandan çabucak çık. arkana bile bakma, koşarak uzaklaş! koşmak zaten endorfin salgılamanı sağlayacaktır ve mutlu eder seni; o yüzden yaptığından da daha az pişmanlık duyarsın. aslında pişmanlık duymanı gerektirecek bir şey yapmadın; kendi geleceğini kurtardın. ama insan vicdanı işte, elvermiyor yine de.

neyse, böyle şeyler düşünme sen. koşmana bak. koş, koş, daha çok koş. sonunda zaten yorgunluktan vicdan azabı olayın da kalmayacak. İşte o anlar çok önemli. hemen hatunun numarasını ve tüm sosyal medya hesaplarını engellemen için birkaç dakikan var, onu iyi değerlendir.

tüm bunları yaptıktan sonra kumsal olur, çimenler olur, (kesinlikle beton zeminde yapma bak uyarıyorum, dizlerini parçalayıp suçu bana atma) koşarak dizlerinin üzerinde kayıp işaret parmaklarını gökyüzüne yönelt ve bil ki yüce tanrı thor bu kararından dolayı valhalla'da sana sofrasında yer ayırdı. çünkü bunu yapmak için irade, sağlamlık, güç, çeviklik, zeka, ateş, su, toprak, tahta gerek. yani her baba berserkerin harcı değil bu, sen olağanüstüsün kardeşim, sen bir numarasın, başarabilirsin.

bu arada anlamadığın yerleri sorma, tekrar tekrar oku, anlatmaya uğraşamayacağım. ayrıca, yaptığım bu amme hizmetinden dolayı bana sonra teşekkür edersin.

not: bu mesaj ağır bir işsizlik örneği olmakla beraber kimseyi eleştirme maksadıyla yazılmamıştır. kişi, mekan ve olaylar tamamıyla kurgusaldır ve alegori içermemektedir. ayrıca hayatınızdan çaldığım dakikalar artık benimdir, geri iadesi söz konusu değildir. biliyorum ki çoğu kişi mesajın sonunu göremeden telef oldu ama buraya kadar başaranlara şunu söylemek istiyorum: demek ki işsizlik konusunda yalnız değilim, sağolun varolun! (bu mesajı okuyup yayınlamak durumunda olan admin/moderatörleri tenzih ederim, o gönüllü de olsa işe giriyor çünkü, ama tabiki onlara da ayrıca teşekkürler heheh.)

Yorumlar