puccohenzaps
arkadaslar terkedildim depresyondayim. depresyondaki bi insanin depresyondan cikabilmesi icin yapilmasi gerekenler listesinde en bastaki agzina eden insanin agzina ettikten sonra baska ne gelir listeye neler eklersem hayattan daha cok zevk alirim bi yardimci olsaniz da bende su cileden kurtulsam zaten butum yok suan tek derdim bu offff butum de yok yaaaa naber sizin kac but var. bide ben cidden terkedildim

Yorumlar

limos
önce o kişiye sövmelisin. sonra rahatsız etmelisin. sonra canını yakmalısın. en son diri şekilde gömmelisin. İnsancıl olan yol budur. ama cirkinlesmek istersen bir köşede ağla ve hayatına devam et. zamana bırak.
teknikolmayantekniker
@puccohenzaps ıftardan sonra gıt sahıle gır denıze :) rahatlarsın
anonim
klinik depresyonda değilsin muhtemelen, çünkü depresyon hali için dsm 5 tanı kriterlerine göre bazı belirtilileri göstermen gerekir ayrıca bu belirtilerin de minimum süresi var. anladığım kadarıyla yas hali diye tabir edilen bir durumdasın, zamanla geçecektir fakat bu zamanı kısaltabilirsin. zaten savunma düzeneklerin bu işi elinden geldiğince halledecektir :) benim sana tavsiyem, öz farkındalığını arttırman yönünde. bu ise okumanı ve fazlaca düşünmeni gerektirecektir. bıkmadan usanmadan ve acı çekerek bu mertebeye ulaştığın zaman, psikopatik kişilik özellikleri kazanacaksın ve bir cesede bile deniz manzarası seyreder gibi rahat tepkisiz bakabileceksin. ürkütücü gelebilir fakat şartelleri istediğin zaman kapatmak senin elinde olduğu zaman eline bir servet geçmiş olacaktır ve bu seni hayatta güçlü ve başarılı yapacaktır. bu işin özü de şimdiyi bilinçli bir şekilde yaşamak. geleceği tasarla, geçmişi düşün ders çıkar fakat tüm bunları yaptıktan sonra şimdinin de tadını çıkar. budizmin felsefesini okuyabilirsin çok zamanım yok diyorsan. ama en iyisi de nedir biliyor musun, insanın iblisleştiği şu dünyada koyvermek. çocukların böcek gibi öldürüldüğü bir çağda, sen terkedilmeyi kafaya takıyorsan, bu tüm iyi ve masum insanlara bir ayıptır. takma :)
anonim
hayattan daha çok zevk alınması diye bir liste yok kim demişse yalan söylemiş. ne yaparsan yap akşam yattığında yani kendi kendinle kaldığında yüzleşeceksin çekeceksin onun yokluğunu.. belki bir ay belki de daha fazla ondan sonra alışacaksın. bu alışmada onsuzluga değil acı çekmeye..
fore
@anonim_bay şiir gibisin okudukça devamı nerde dedim. daha çok yaz