gozluklusirin
şimdiki sigaramı 5 sene boyunca seni seviyorum ve senden başkasiyla birlikte olmam diyerek yalan söyleyen ve bu akşam da başka bir erkeğin elini tutarak nişan yüzüklerinin fotoğrafını çeken eski sevgilim (hala köpek gibi seviyorum ) için yakiyorum.

Yorumlar

Eleni
kalbine söz geçirmeye çalış ve her ne kadar eskiden senin sevgilin olsa da başkasıyla sevişeceği gerçeğini şimdiden kabullen.
gozluklusirin
senin söylediklerini kendime söylemekten korkuyordum. sende yangına körükle gidiyorsun. ama doğru söylüyorsun . benim üzüldüğüm nokta ise bana yalan söylemesi ve daha bir ay önce tanıdığı biriyle bu yola girmesi.
Angaralı
yanık kokusu geldi buralara 😒
gozluklusirin
ciğerim yanıyor kardeş onun kokusu gelmiştir .
omuluarkadas
sen sigarani 5 seni seviyorum ve senden başkasıyla birlikte olamam diyerek yapan söyleyen birine yakıyorsun ya benım gibi sigara içmeyenler napsın¿ 6 yıl boyunca kandırılmışım. seni seviyorum senin bir sözüne herkesi her şeyi silerim diyen yanımda olan yanında olduğum... evlilik tekliflerine giren gelecek hakkinda plan yapan annemle saatlerce konuşan ailemin içine giren ailesini arkadaşlarını tanıdığım kayınvalidecigim ile konuşayım diyen evin damadiymis gibi davranan biri bigun geliyir ve biz olamamıştık zaten dedi 8 yıldır bir kıza aşıktım onun peşine gidicem hayatima bir yol çizdim dedi beyefendi denemiş ama olmamış shshshs niye kandırdın niye böyle davrandin dedim cevap yok onca senenin onca yasanmisligin hatrı yokmuş bir açıklama dahi yok. öylece çekip gitti. neden soylemedin önceden dedim 1 hafta önce buluştuk bambaşkaydı hiç öyle bi durum yok gibiydi ama çok güzel rol yapmış yani. dese ki başka birine aşık oldum sevgim azaldı yine bu kadsr koymazdı ama 8 yıldır tek bir kıza aşıktım diyince koydu.. ilk ve son askiymis ben ne oldum onu anlamadım sjsjjs ben naptim ben napim
gozluklusirin
senin içinde bir sigara yaktım. ama en kotusude ne biliyor musun . bundan sonra başka biri cikarsa karşımıza ona karşı güven problemimiz olacak . hep bunları hatırlayıp ona da ona göre davranacağız .
omuluarkadas
yakma bee sağlığa zararlı.. @omuluarkadas yazarsan bildirim gelir bu arada (: başka biri çıkarsa karşıma daha hayatıma kimseyi alamam o cesareti bulamam kendimde
gozluklusirin
verdiğin bilgi için teşekkür ederim @omuluarkadas . hee bu arada kesin konuşma :) hayat bu ne zaman ne olacağı belli olmaz.
kelebeketkisi
sen ne kadar yakarsan yak kardeş bende yakıyorum ama hiçbir işe yaramıyor onlar hayatlarına devam ediyor olan sana oluyor.. o yüzden sen hayatına bak kısmet olan olur zaten.. kendine onem ver kendini mutlu et biz hep başkalarını mutlu etmekle uğraştığımız için böyle oldu umursama kimseyi ;)
gozluklusirin
herkes gibi sen de haklısın @kelebeketkisi . hayat devam ediyor. en azından bundan sonra daha dikkatli oluruz . yaşadıklarımızdan ders çıkarırız ve ona göre hareket ederiz .
kelebeketkisi
@gozluklusirin aynen öyle bizi biz yapan yaşadıklarımız değil mi zaten. inan eskiye takılı kalarak hiçbirşey iyi olmuyor
gozluklusirin
hadi şimdi bir sigara daha yakarak dumanıyla geçmişimizi üfleyelim ve kendimizden uzaklaştıralım @kelebeketkisi . :)
gozluklusirin
bunu söz olarak mi kabul edeyim @kelebeketkisi :)
kelebeketkisi
et ya senin canın sağolsun.. @gozluklusirin