moira
pazar günü saat 23.45-00.00 civarlarında ömürevleri - türkiş arasında fiziksel tacize uğradım. belki bileniniz vardır, karadeniz/balıkçılar geçidi olması lazım hangisi bilmiyorum. ana yolun kenarında büyük bir tarla gibi boş bir arazi var. orada yürüyordum ve arkadaşlarımla beni almaları için telefonda sözleştik. telefonumu kapatmamı beklemişti ki, 10 saniye sonra arkamdan saldırdı! gözlüğü ve beresi olduğunu hatırlıyorum. lütfen dikkat edin. bu adam dışarıda bir yerde başıboş dolanıyor. kızlar, size gece dışarı çıkmayın demiyorum fakat lütfen yanınızda kendinizi savunacak bir şeyler taşıyın. eğer yanınızda bir şey yoksa güvendiğiniz birini arayın ve varacağınız yere kadar konuşun. sürekli konumu bildirin. şüpheli biri gördüğünüzde adımlarınızı hızlandırın, açık büfe vs. varsa girin. gecenin her saati güvende olma hakkımız var, kimse elimizden bunu alamaz. kendinize dikkat edin. herkesi haberdar edin. beyler, lütfen geç saatte etrafınıza dikkat edin, şüpheli biri görürseniz etrafınızdaki kadınları gözetin. keşke adamı daha fazla tarif edecek bilgim olsaydı. ne diyebilirim ki, umarım bana döktürdüğü göz yaşlarında boğulur.

Yorumlar

maestro
geçmiş olsun. umarım bunları polisle de paylaşmışsındır
iyikalplipsikopat
etrafta veya olay yerine yakun bi kamera olmasi ihtimk falan var mi?umarim o lanet herif bulunur taciz cok agir tramva yaratiyor gecmis olsun..
Ejderya Terbiyecisi
@iyikalplipsikopat ordaki kameraların kaydı yok dostum süs olsun diye takımı pardon geçen yıl olay oldu benzer şeyler
moira
@maestro keşke elimde paylaşacak bir şeyim olsaydı, dedim yeterli bilgi yok. bide paniklemiştim bişey yapamayacaklarini düşündüm malesef.