umutsuzvakkka
son bikaç gündür buraya hep onunla ilgili şeyler yazıp kafanızı şişirdim kusura bakmayın sevgili dostlarım ama artık bitti zor olsa da içim yansa da canım acısa da vazgeçmeye karar verdim ve onun haberi yok ama onun hayatından bağırıp çağırmadan kavga etmeden içimde kalanları söylemeden sadece susarak gidiyorum ondan..ne demiş şair;bağırıp çağırıp gittiyse korkma da,sessizce gittiyse dönmez kadın..

Yorumlar

umutsuzvakkka
@rider haklısın..yapcak bişey yok artık kendimi düşünmek zorundayım
Артем
ooooo kafa şişirme falan :d ahahahahahs çiçeyim sen kafa falan şişirmiyorsun benim yazılarıma bak kafa şişirmek ne demek anlarsın :d sevdiğin değer verdiğin birisinden vazgeçmene de üzüldüm açıkcası ama baska bir çarenin olduğunu düşünmüyorum o yüzden iyi yapmışsın diyebilirim en fazla,hayatta herkesin mutlu olmak zorunda olmadığının farkına vardığımdan beri biraz daha duygusuzlaştım(kayıtsızlık daha doğru olur aslında) onun için beklediğin desteği veremezsem kusuruma bakma
Lsbusnsn
ben sessizce gitmeye çalıştım . ama o mükemmel insanın içinden canavar çıktığınî gördüm . her ikisi de fayda etmiyor sanırım. iyi insanlara vaktinizi ayırın.