ladylazarus
iyi akşamlar, ders kayıt sisteminin çıldırttığı dedikodu sakinleri.. ben de tertemiz delirdim. dördüncü sınıf derslerinden biri aniden (?!) bizim döneme alınmış, alttan da dersim olduğu için fazlalık ' bir ' kredi yüzünden derslerimden birini alamıyorum. ben de bir bay hyde yaratacağım kendimden, zamanı geldi.

bugün kardeşim sınıfından bir çocuğa olan aşkını anlattı dfjgndf aşkı tarif ediş biçimi sahiden çok yalın ve güzeldi : ' bak abla, biliyorum çok saçma, kendime de '' hayır, sen onu sevmiyorsun '' diyorum ama ne yaparsam yapayım aklımdan çıkaramıyorum. onu düşünmemeye çalışsam da beynimin içinde dönüp duruyor. ' ve sevgisine vücut buldurma biçimi daha da hoştu : ' ikimiz de çocuğuz biliyorum, bu yüzden zaten sevgili olmak istemiyorum ama çok yakın arkadaş olalım istiyorum. ' hikayenin dramatik kısmıysa bunları bana anlatıyor oluşuydu djfgdf. on üç yaşındaki bir çocuğa aşkın esasında ne olduğunu anlatma gafletinde bulunmadım elbette.

yine de bir abla öğüdü olarak, patronumuz tommy' nin de anısına şunu şuraya iliştirmeyi görev bilirim. güzel geceler


Yorumlar

ladylazarus
kendinde beyhude yere aradığını başkasında buldurtacak kadar diri bir yanılsama. anımsadın mı ? @nonclassifiablethinker
nonclassifiablethinker
anımsamaz mıyım beni çürüten bir şeyi. bir egzistansiyalistte şöyle demiş: "gerçek aşk iki yalnızlığı değiş tokuş etme çabasından başka bir şey değildir".
ladylazarus
@nonclassifiablethinker sen de biliyormuşsun bak. kötü bir ablayım sanırım
nonclassifiablethinker
vicdan dediğin şey insanın fizyolojik sinirlerinden ibarettir.