arrivedercibella
kampüs içinde arabasıyla giderken son ses müzik açıp sanki herkes dinlemek zorundaymış gibi davrananlar iğrençsiniz

Yorumlar

vackheriff
dikkat çekme konusunda kimin yazdığı çok şeyi değiştirmez. reklamın iyisi kötüsü durumu oluyor. sen bu tiplerden bahsediyorsun çünkü rahatsız da olsan bir şekilde (kötü bir şekilde) dikkatini çekiyor. ha bu siz bakmasaniz onlar yapmaz değil. onlar gerçekten kaka. zaten yazdığım her şeyi de bir ihtimal olarak yazdım. acaba olarak fikrimi belirttim. ha mesela son ses müzik açınca benim dikkatimi çekiyor bu arkadaşlar. bakıyorum bazen içimden bazen dışımdan kufrediyorum. yani dikkat çekme amacına ulaşıyorlar bir şekilde. teeşeekküürleer.
arrivedercibella
@vackheriff bir dişi olarak elde etmek istediklerini düşünerek yazmadım dolayısıyla dikkat çekme unsuru da burada söz konusu değil sadece bir insan olarak yine insanların hoşlanmadığım davranışlarını dile getirdim, bu yazdığımı bir erkek yazsaydı acaba düşünceniz ne olurdu, o da mı sözüm ona bu davranışlarda bulunan erkeklere dikkatini vermiş oluyor?
vackheriff
dikkatini çekmeyi başarmışlar. zaten amaçları sizi etkilemek değil sadece dikkatinizi çekmek olabilir. elde etmek değildir istekleri. belki biliyorlardır böyle olmayacağını. belki de gerçekten hırt heriflerdir.
not: arabacı değilim.