Robbins Temel Patoloji 9. Baskı Türkçe

kakuleninsol
kakuleninsol @kakuleninsol
allah rızası için, bakın allah’ın adını verdim şu soru başlığında gördüğünüz kitap hiçbir yerde kalmadı. ne sıfırı ne ikinci eli tabi orijinali. samsun’da böyle tıp kitapları satan bir yer biliyor musunuz ? 0 olur 2. el olur farketmez orijinal olsun yeter. samsun’da 2. yılım öyle çok gezen biri değilim. belli başlı yerleri bilirim. ta ebesinin nikahına göndermeyin beni(şaka maka o kitap için giderim). bu kitabı nerden edinebileceğime dair daha iyi bir fikriniz varsa o da olur. şimdiden teşekkürler!

Cevaplar

Snake
Snake @weiss
gençler siz çılgın mısınız, 1-2 tekrarıymış, çok zormuş, ilk sınıftan tus çalışmakmış. tus dediğin tekrar sınavı istediğin kadar 1-2'yi tekrar et unutacaksın, tus senin sonraki derdin olmalı, oturursun 5-6'da hızlı tekrar yaparsın bitti tus, bu kadar. ayrıca o kadar erken başlamak yorar bunaltır sizleri.
gelişime gelince, 0 gelişim ile okulu bitirdim, yani bitiyor sorun olmuyor, barajdır, puandır hikaye. hiç yapamazdım, nefret ederdim kendisinden, sınava girerdim, okurdum, işaretlerdim çıkardım, ha inanmayan için ubs sistemim hala açıksa oradan da gösterebilirim.
ayrıca kişisel görüşüm idealistlik öğrencilikte başlamaz, orada öğrendiğiniz çoğu bilgi klinikte çok işinize yaramıyor, sonra pratisyen iken meyvesiz ağaç gibi kalıyorsunuz, idealist olacaksanız bunu asistanlıkta yapın, internken göreceksiniz, bakalım başınızda ki asistanların kaçı bölümü ile ilgili kitap okuyor olacak. çoğunun derdi mesaiyi bitirip gitmek, size iş kitlemek olacak. lan parasentez yapmayı bilmeyen dahiliye asistanı gördüm, bana soruyordu siz biliyorsanız siz yapın diye.
lafın kısası; 5e kadar sadece sınıfınızı geçin kafanızı dinleyin, tus çalışacaksanızda 5te başlayın, sıkmayın kendinizi.